Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 10, Number 39 (2013-7)
Effect of rosemary, oregano and mint powders on oxidative stability and fatty acid profile of olive oil
تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The role of national and international standards on quality and purity criteria for olive oil.
نقش استانداردهای ملی و بین المللی در تعیین معیارهای کیفی و خلوص روغن زیتون
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of oxidative stability of olive oil
بررسی پایداری اکسایشی روغن زیتون
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of carotenoids content on the oxidative stability of Iranian extra virgin olive oils
تاثیر رنگدانه های کاروتنوئیدی بر پایداری اکسیداتیو روغن های زیتون فرابکر ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of the temperature on ∆ECN42 of Iranian olive oil
اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN42 روغن زیتون ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physico-chemical properties and nutritional indexes of cultivars during table olive processing
خواص فیزیکوشیمیایی و شاخص های تغذیه ای ارقام زیتون طی فرآیند کنسرو کردن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of climate of the growth of the olives fruit on the pigments of the Irainian extra virgin olive oils
تاثیر اقلیم محل رشد میوه زیتون بر رنگدانه های روغن زیتون فرابکر ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Olive oil in the diet of obese children
نقش روغن زیتون در برنامه غذایی کودکان چاق
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Changes of oil content and total polyphenol in three varieties of olives during the course of maturation
تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles