چکیده: (7957 مشاهده)
چکیده
در این تحقیق ∆ECN42 روغن زیتون شیراز مربوط به سال زراعی 1388 مورد بررسی قرار گرفت و با نتایج پیراوی (2009) مقایسه شد. نمونهبرداری صورت گرفته شامل دو گروه روغن زیتون طبیعی و روغن زیتون تصفیه شده بود. آنالیز اسیدهای چرب با دستگاه GC انجام شد و با استفاده از نتایج اسیدهای چرب [1]ECN42 تئوری توسط نرمافزار ارائه شده توسط شورای بینالمللی روغن زیتون محاسبه گردید و ECN42 واقعی با دستگاه HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار اسید لینولئیک در اثر برخی شرایط محیطی، مانند دما، افزایش یافت و به دنبال آن میزان ∆ECN42 هم زیاد شد. آنالیز آماری نشان داد که بین دو پارامتر ∆ECN42 و اسید لینولئیک (C18:2 ) همبستگی مثبت در سطح 05/0 وجود دارد و آزمون آماری در مورد ECN42 تئوری و واقعی نشان داد که بین این دو پارامتر همبستگی مثبت در سطح 01/0 وجود دارد.
دریافت: 1390/3/13 | پذیرش: 1391/3/13 | انتشار: 1392/2/1