دوره 10، شماره 39 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 39 صفحات 48-41 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of the temperature on ∆ECN42 of Iranian olive oil. FSCT 2013; 10 (39) :41-48
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4735-fa.html
اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN42 روغن‏ زیتون ایرانی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (39) :41-48

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4735-fa.html


چکیده:   (7960 مشاهده)
چکیده در این تحقیق ∆ECN42 روغن زیتون شیراز مربوط به سال زراعی 1388 مورد بررسی قرار گرفت و با نتایج پیراوی (2009) مقایسه شد. نمونه‏برداری صورت گرفته شامل دو گروه روغن زیتون طبیعی و روغن زیتون تصفیه شده بود. آنالیز اسیدهای چرب با دستگاه GC انجام شد و با استفاده از نتایج اسیدهای چرب [1]ECN42  تئوری توسط نرم‏افزار ارائه شده توسط شورای بین‏المللی روغن زیتون محاسبه گردید و ECN42 واقعی با دستگاه HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار اسید لینولئیک در اثر برخی شرایط محیطی، مانند دما، افزایش یافت و به دنبال آن میزان ∆ECN42 هم زیاد شد. آنالیز آماری نشان داد که بین دو پارامتر ∆ECN42 و اسید لینولئیک (C18:2 ) همبستگی مثبت در سطح 05/0 وجود دارد و آزمون آماری در مورد ECN42 تئوری و واقعی نشان داد که بین این دو پارامتر همبستگی مثبت در سطح 01/0 وجود دارد.
 
متن کامل [PDF 219 kb]   (3694 دریافت)    

دریافت: 1390/3/13 | پذیرش: 1391/3/13 | انتشار: 1392/2/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.