Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 4, Number 12 (2007-4)
Method Validation of Aflatoxin M1 in Iranian White Cheese by High Performance Liquid Chromatography and Immunoaffinity Columns
معتبرسازی روش جهت اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کار آیی بالا و تخلیص با ستون های ایمونوافینیتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
An Investigation of Extraction and Specification of Lecithin from Different Soybean Varieties
بررسی استخراج و ویژگی های لسیتین واریته های سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on Producing Possibility of Amino Acids from Date Palm Wastes by Two Mutant Corynebacterium Glutamicum CECT690 & CECT77
بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکومCECT690 و CECT77
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Olive Oil Extraction From Three Olive Varieties Using Enzyme Processing
استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Loss in the Caustic Refining of Edible Oils and the Necessity of its Control
بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Leavening Agents and Fermentation Time on Decreasing of Phytic Acid of Loaf Bread
اثر مواد عمل آورنده و زمان تخمیر بر کاهش اسید فیتیک نان حجیم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Some Chemical and Natural Preservatives with Sub-MIC Concentrations Against Milk-isolated Listeria Monocytogenes
تأثیر برخی از مواد نگاهدارنده شیمیایی و طبیعی در غلظتهای کمتر از غلظت مهارکننده بر رشد لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of N-Octane Migration on the Quality of Soft Drink Emulsion in HDPE Packaging
اثر مهاجرت n- اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی هایHDPE
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of Level and Sources of Pollution in Yazd's White Cheese in Brine by Some Metals
مطالعه میزان ومنابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles