Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 2, Number 6 (2005-10)
Effect of high presure isostatic on metabolic activity and morfulogy of yeast (saccharomyces cerevisiae)
اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of produced chitozan of shrimp crust as stabilizer on maunaze souce with business chitozan and CMC
مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
drying of pomegranate juice with spraying method
خشک کردن آب انار با روش پاششی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Artificail modeling of wheat drying (Tajan variety)
شبیه سازی مدل سینتیک خشک کردن دانه گندم (رقم تجن)
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Aplied study of working ability of weight separation instrument for quantity separation of damaged wheat
بررسی تجربی عملکرد دستگاه جدا کننده ثقلی در میزان جدا سازی گندم سن زده
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of useful time of two sample of formulated frying oil on pilot scale
تعیین عمر مفید دو نمونه روغن فرموله شده سرخ کردنی در مقیاس پایلوت
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of approperiate time of storage of some wheat varieties for increasing baking quality
تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of plant essential oil on mold growth of white industerial chease
تاثیر روغن های فرار گیاهی بر روی جمعیت قارچی پنیر سفید صنعتی
|
[Abstract-FA]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles