دوره 2، شماره 6 - ( 1384 )                   جلد 2 شماره 6 صفحات 65-59 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

drying of pomegranate juice with spraying method. FSCT. 2005; 2 (6) :59-65
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10770-fa.html
خشک کردن آب انار با روش پاششی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1384; 2 (6) :65-59

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-10770-fa.html


چکیده:   (3904 مشاهده)

این پژوهش برای تعیین شرایط بهینه تولید پودر آب انار بوسیله خشک کن پاششی (با مقیاس نیمه صنعتی) انجام پذیرفت و اثر پارامترهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. بهترین نتیجه بوسیله مالتودکسترین با DE=6 به عنوان ماده کمکی جهت خشک کردن و نیز نسبت آبمیوه به مالتودکسترین FJ/MD=65/35 و مقدار 0.3% استئارات روی جهت حفظ حالت پودری آزاد به دست آمد. دمای محفظه خشک کن 120 درجه سانتی گراد و دور اتمایزر 1400 دور در دقیقه و نسبت دمای ورودی به خروجی 170/103 و دبی خوراک 36 میلیلیتر در دقیقه در حالت بهینه بود. خواص آب انار مورد استفاده و پودر حاصل نیز بررسی گردید و نتایج آنها گزارش شد.

 

متن کامل [PDF 145 kb]   (4018 دریافت)    

دریافت: 1384/6/14 | پذیرش: 1384/7/14 | انتشار: 1384/8/14

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.