Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 1, Number 3 (2004-12)


Study the effect of three sodium phosphate on organoleptical characteristics of curd and roasted chicken carcass
بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه ‌های مرغ خام و سرخ شده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Production, acceptance and nutrition value of old people food
تولید، قابلیت پذیرش و جنبه‌ های تغذیه ‌ای غذاهای ویژه سالمندان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Using high performance liquid chromatography method (HPLC) for determination of saffronol as quality characteristic of Iranian saffron and comparison with spectrophotometry method
به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال به‌عنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of convenient falling number for flour of Barbari and Lavash bread and study its effect on quality of produced breads
تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of feeding rate of material and pressure of outlet of polisher on quantity of rice breakage
بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به‌ دست‌ آمده از سفید کن مالشی ‌دمشی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Using tea seed oil on margarine production
کاربرد روغن بذر چای در تولید مارگارین
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Fractionation of cow fat for convenient food use
جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذایی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Development of Lavash bread fermentation condition
بهبود شرایط تخمیر نان لواش
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles