Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 1, Number 1 (2004-7)


Study the effect of some hydrochloride on dough rheological properties and quality of Lavash bread
بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of xanthan and caraginan on foam properties of soy protein isolate
بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison the effect of lactic acid on shelf life of freeze and fresh modified and unmodified packed lamb meat
مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته‌ بندی شده به صورت معمولی و در خلا
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the antimicrobial effect of plant essential oil on E. coli in Iranian white cheese
مطالعه تاثیر ضد میکروبی روغنهای فرار برخی گیاهان بر باکتری E. coli در پنیر سفید ایرانی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Separation of Yersinia Antrocolitica and Listeria Monosaitogenes from crud and pasteurized milk at retail shops of Chaharmahal Province
جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریامنوسایتوژنز از شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در سطح فروشگاههای استان چهارمحال بختیاری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the color change of potato during deep fring
بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Cream microencapsulation by using spray drayer technique
ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of heat on quality and yield of olive oil
ثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles