You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی
فریده طباطبایی یزدی *، علیرضا وسیعی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پذیرش کلی شیر طعم دار سلامتی بخش حاوی عصاره پوست انار و شهد خرما طی نگهداری در سرما
رؤیا کاظمی زاده، وجیهه فدائی نوغانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی دونات
وحیده شیخ زاده، اسماعیل عطای صالحی *، محمد حسین حداد خداپرست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز
فریده طباطبایی یزدی *، سمیرا مرادی، بهروز علیزاده بهبهانی، علیرضا وسیعی، سید علی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج
گیسو ملکی، مصطفی مظاهری طهرانی *، فاطمه شکرالهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مهار کنندگی ویتامین های 3B ،6B و مخمرهای اتولیز شده بر پایه ساکارومیسس سرویزیه بر تشکیل آکریلامید در شرایط آزمایشگاهی
پیمان قجربیگی، ابوالفضل کامکار *، اشرف حاج حسینی، علی میثاقی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مدل‌سازی ریاضی، سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن ژل آلوئه ورا در خشک کن هوای گرم با قابلیت بازگردش هوای خروجی
محمد اسماعیلی ادبی *، سید رضا موسوی سیدی، داود کلانتری، بابک قوامی عدل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی تغییرات خواص کیفی ژل آلوئه ورا در خشک‌کن بازگردشی جریان هوای گرم
محمد اسماعیلی ادبی *، سید رضا موسوی سیدی، داود کلانتری، احمد تقی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی
سیده مرضیه میرزائی، علی محمدی ثانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگیهای فیزیکوشیمیایی انتخابی و پذیرش کلی ماست تهیه شده از تلقیح باکتریهای آغازگر ماست و عصاره کمبوجا
مهسا مکوندی، وجیهه فدائی نوغانی *، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن دانه نارنج استخراج شده به روش های مختلف
نرجس گرجی، محمد تقی گلمکانی *، غلامرضا مصباحی، مهرداد نیاکوثری، محمد هادی اسکندری، سارا مزیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی سینتیک خشک شدن پسته رقم کله قوچی در خشک کن چرخشی هوشمند جدید تحت خلاء
سجاد نادری پاریزی *، بابک بهشتی، امیدرضا روستاپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات
مریم عجم، راضیه نیازمند *، اشرف گوهری اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان تجمع فلزات سنگین کادمیوم ، سرب و روی در بافت خوراکی عضله ماهی کاراس(Carassiu sauratus) تالاب بین المللی بندرانزلی
علی اصغر خانی پور *، مینا احمدی، مینا سیف زاده، قربان زارع گشتی، کامران زلفی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‮های فیزیکی و شیمیایی آرد دانه چند گندم سخت و کیفیت پخت فرآورده خمیری آنها‬ ‬‬‬‬‬‬
رضوان مفیدی *، محمد سعید یارمند، محمد امین محمدی فر، رضا افشین‎پژوه، وحید جمالی ماربینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی-شیمیایی، لیپولیز، پروتئولیز و حسی ماست‌ تغلیظ شده تولوق و توربا در طول زمان نگهداری
کاظم علیرضالو، جواد حصاری *، صدیف آزادمرد دمیرچی، صفر فرج نیا، بهرام فتحی آچاچلویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue