You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مدلسازی دانسیته ظاهری قطعات سیبزمینی پیشتیمار شده با فراصوت و خشککردن طی فرآیند سرخکردن عمیق عنایتالله نقوی، جلال دهقان نیا، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر امواج مایکروویو بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب نارنج محمدمهدی سیدآبادی، سارا آقاجان زاده سورکی، مهدی کاشانینژاد، امان محمد ضیائی فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر زمان هیدرولیز آنزیمی، درجه حرارت و نسبت آنزیم به سوبسترا روی خصوصیات آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال حاصل از میگو بهاره شعبانپور، معظمه کردجزی، خاطره نظری، مینا اسمعیلی خاریکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن آنزیم پروتئاز تجاری بر پروتئولیز پنیر سفید فراپالایش ایرانی راحله نژاد رزمجوی اخگر، جواد حصاری، صدیف آزاد مرد دمیرچی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح-پاسخ مجتبی امیری پور، محمد باقر حبیبی نجفی، محبّت محبّی، باقر عمادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترشهای بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار محمد جواد اکبریان میمند، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته تکتم محمدی مقدم، سید محمد علی رضوی، مسعود تقی زاده، آمنه سازگارنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهیابی فرآیند تولید داهی سینبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، کتیرا و اینولین به روش سطح پاسخ (RSM) تهمینه نیکبخت کشکولی، حسین جوینده، سعید تهموزی دیدهبان، وحید سماواتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی زندهمانی لاکتوباسیلوس کازئی درشکلات پروبیوتیک در طی شش ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانهی گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع مهدی قیافه داودی، مهدی کریمی، زهرا شیخ الاسلامی، بهاره صحرائیان، فریبا نقی پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید متین سلیمانی فر، راضیه نیازمند، مصطفی شهیدی نوقابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر جوانهزنی بر میزان ترکیبات شیمیایی، خواص تغذیهای و فعالیت ضد اکسندگی بذر ماش عاطفه شیروانی، محمد شاهدی، سید امیرحسین گلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونههای بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن صفیه خلیلیان، امان محمد ضیائی فر، علی اصغری، مهدی کاشانی نژاد، محبت محبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید میکروبی اسیدهای چرب ضروری تولید شده توسط موکور روکسی با استفاده از پسماندهای روغنی مریم السادات میرباقری، ایرج نحوی، داوود بی ریا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و تعیین خصوصیات رئولوژیکی حلوای صبحانه ای تهیه شده ازپسته وخرما سپیده خراسانی، محمد حسین عزیزی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات امولسیفایری صمغ چرخک (Launaea acanthodes) جعفر محمدزاده میلانی، شیوا خیری، رویا باقری، گیسو ملکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی و جایگزینهای چربی بر پایه پروتئین بر ویژگیهای فیزیکی بستنی کمچرب وانیلی سمانه فرجی کفشگری، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، علی معتمدزادگان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید نوشیدنی تخمیری فراسودمند بر پایه برنج حاوی شیرینکننده طبیعی عسل علی ایزدی کندازی، سهیلا زرین قلمی، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط دمایی و زمانی مختلف بر عملکرد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سویا برگر زهرا فرقانی، محمود امینلاری، محمد هادی اسکندری، سید شهرام شکرفروش
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی برگر ماهی با افزودن آرد سویا و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز عاطفه نجاتی ساربان، هما بقایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از کشکهای سنتی استان گلستان علیه برخی از باکتریهای پاتوژن گوارشی محمدرضا داورپناه، هادی کوهساری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر ضدمیکروبی نانوانکپسول های حاوی نایسین و ناتامایسین بر رشد استافیلوکوکوس اورئوس و آسپرژیلوس نایجر محسن ضیایی، محمود صوتی خیابانی، سمیرا تیزچنگ، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید ناگت ماهی کمچرب با استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و کیتوزان سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور، سید مهدی اجاق، مجتبی پوریا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خواص ضدمیکروبی وآنتیاکسیدانتی نانولیپوزوم حاوی اسانس مریم گلی (Salvia multicaulis) ساسان قره نقده، حمیدرضا صمدلوئی، محمود صوتی خیابانی، حامد همیشه کار، رضا رضایی مکرم
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدباکتریایی عسل های تک گل و چند گل با منشاء گیاهی مختلف از استان گلستان عاطفه باقری، هادی کوهساری، سیده زهرا سیدالنگی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فشار و درجه تغلیظ بر روی خواص رئولوژی کنسانتره انار ترش علی معتمد زادگان، آسیه حسن زاده، تندیس خسروی
چکیده -
متن کامل (PDF)
پیشبینی برخی خواص خشک کردن دانه های انار، انگور و بنه به کمک شبکههای عصبی مصنوعی محمد کاوه، رضا امیری چایجان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در مراحل مختلف تولید بر کاهش جذب روغن و کیفیت ناگت ماهی سجاد ایزدی، بهاره شعبانپور، سید مهدی اجاق، مجتبی پوریا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز- هوای داغ بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی عماد آیدانی، محمد حسین حداد خدا پرست، مهدی کاشانی نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج پکتین با روش غرقابی از تفاله شاه توت وحید مسیبی، زهرا امام جمعه، فریده طباطبائی یزدی
چکیده -
متن کامل (PDF)