ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 9، شماره 34 - ( 1391 )
بررسی تأثیر ضایعات غذائی در بهبود آبگیری لجن فاضلاب شهری
ص. 11-1
چکیده
(4976 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3614 دریافت)
اثر پوشش های آنتی میکروبی در افزایش ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان
ص. 23-13
چکیده
(5354 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7628 دریافت)
وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
ص. 35-25
چکیده
(6362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9671 دریافت)
اثر فشار و دمای تغلیظ بر برخی خصوصیات کیفی آب هندوانه
ص. 44-37
چکیده
(4678 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4940 دریافت)
بررسی رفتار رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی گوار تحت تاثیر تعدادی از شیرین کننده های طبیعی و سنتزی غذایی
ص. 51-45
چکیده
(5424 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5542 دریافت)
برخی خواص مکانیکی سیر
ص. 63-53
چکیده
(4571 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3708 دریافت)
بهینه سازی آبکافت آنزیمی ضایعات حاصل ازکشتار مرغ به روش سطح پاسخ
ص. 76-65
چکیده
(5658 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8835 دریافت)
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
ص. 83-77
چکیده
(5447 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4995 دریافت)
بکارگیری پوشش خوراکی (Edible Coating) حاوی عصاره الکلی مریم گلی (Salvia officinalis) در جلوگیری از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس روی مغز پسته
ص. 95-85
چکیده
(5242 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6063 دریافت)
بررسی تاثیر کتیرا، گلیسرول و روغن روی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی
ص. 97-106
چکیده
(6270 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3911 دریافت)
برخی خصوصیات فیزیکی یولاف وحشی و گندم (رقم الوند)
ص. 116-107
چکیده
(5984 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6481 دریافت)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی دو واریته ی بلوط Q.branti var persica و Q.castaneifolia var castaneifolia در روغن آفتاب گردان
ص. 127-117
چکیده
(5351 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3683 دریافت)
بررسی وجود باقیمانده داروهای ضد قارچ از خانواده ایمیدازول شامل Ketoconazole و Clotrimazole در شیر پاستوریزه کشور
ص. 136-129
چکیده
(8123 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7614 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS