ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 7، شماره 26 - ( 1389 )
تأثیر سیستمهای مختلف تغذیهای (آلی، شیمیایی، تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه، روغن و اسیدهای چرب آفتابگردان
ص. 11-1
چکیده
(4567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4301 دریافت)
بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولز
ص. 20-11
چکیده
(5084 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3190 دریافت)
بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم، صمغ کتیرا، گلیسرول، ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلف
ص. 32-21
چکیده
(5378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3475 دریافت)
بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمهحجیم (باگت)
ص. 40-33
چکیده
(6339 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5108 دریافت)
تأثیر غنیسازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت
ص. 49-41
چکیده
(5540 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3743 دریافت)
بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گازدار در محیط کشت
ص. 59-51
چکیده
(5642 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3000 دریافت)
ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپ
ص. 73-62
چکیده
(6206 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9181 دریافت)
مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی، باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشک
ص. 86-75
چکیده
(4904 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5310 دریافت)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی
ص. 98-87
چکیده
(5441 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3198 دریافت)
تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی
ص. 108-99
چکیده
(5335 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5835 دریافت)
اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی
ص. 116-109
چکیده
(4356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6278 دریافت)
تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012
ص. 125-117
چکیده
(4531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3275 دریافت)
تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونز
ص. 142-127
چکیده
(6200 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7863 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS