ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 1، شماره 1 - ( 1383 )
ثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون
چکیده
(3943 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2442 دریافت)
ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی
ص. 6-1
چکیده
(5060 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5673 دریافت)
بررسی تغییرات رنگ سیب زمینی در حین سرخ کردن در حمام روغن
ص. 14-7
چکیده
(5076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2759 دریافت)
جداسازی یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریامنوسایتوژنز از شیرهای خام و پاستوریزه عرضه شده در سطح فروشگاههای استان چهارمحال بختیاری
ص. 19-15
چکیده
(4586 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2479 دریافت)
مطالعه تاثیر ضد میکروبی روغنهای فرار برخی گیاهان بر باکتری E. coli در پنیر سفید ایرانی
ص. 28-21
چکیده
(5425 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2718 دریافت)
مقایسه تاثیر اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت تازه و سرد گوسفند، بسته بندی شده به صورت معمولی و در خلا
ص. 44-37
چکیده
(4560 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2547 دریافت)
بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا
ص. 54-45
چکیده
(4416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2612 دریافت)
بررسی تاثیر برخی هیدروکلوییدها بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان لواش
ص. 64-55
چکیده
(5105 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2924 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS