دوره 1، شماره 1 - ( 1383 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 54-45 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Study the effect of xanthan and caraginan on foam properties of soy protein isolate. FSCT 2004; 1 (1) :45-54
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5253-fa.html
بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1383; 1 (1) :45-54

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-5253-fa.html


چکیده:   (4407 مشاهده)
پروتئین به عنوان ترکیبی مغذی و کاربردی، نقشی حیاتی در متابولیسم بدن دارد. در رژیم غذایی ورزشکاران یا افرادی که مجبور به کاهش وزن می‌باشند، استفاده از پروتئین زیادتر توصیه می‌شود. پروتئین سویا تمام اسیدهای آمینه ضروری را دارا می‌باشد، اما در استفاده از آن محدودیتهایی وجود دارد. در این پژوهش سعی گردیده است خواص عملکردی پروتئین سویا به وسیله دو صمغ زانتان و کاراجینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح (X) 0،0.04،0.09و 0.13 درصد و کاراجینان (C) در سطوح 0، 0.03، 0.07 و 0.09 درصد استفاده شد و صفات پایداری کف، ویسکوزیته، ضریب حلالیت پروتئین و ظرفیت تولید کف ارزیابی شد. نتایج آماری نشان داد نمونه‌های (%0 = C، %0.04= X)، (%0.03 = C، %0.04 = X) دارای بیشترین ظرفیت تولید کف بودند، همچنین نمونه (%0.09 = C، %0.13 = X) بیشترین میزان پایداری کف را از خود نشان داد. بالاترین میزان حلالیت در نمونه‌های (%0 = C، %0.13 = X)، (%0.07 = C، %0.13 = X)، (%0.09 = C، %0.13 = X) و (%0.09 = X) دیده شد.
متن کامل [PDF 253 kb]   (2607 دریافت)    
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی
دریافت: 1383/1/21 | پذیرش: 1383/3/21 | انتشار: 1383/4/21

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.