دوره 1، شماره 1 - ( 1383 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 6-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Cream microencapsulation by using spray drayer technique. FSCT 2004; 1 (1) :1-6
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-212-fa.html
ریز کپسول سازی خامه با استفاده از تکنیک خشک کن پاششی. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1383; 1 (1) :1-6

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-212-fa.html


چکیده:   (4926 مشاهده)
یزکپسول سازی به عنوان یک فناوری در بسته‌بندی مواد جامد، مایع و گاز در مقیاس و اندازه بسیار کوچک (بین 1 تا 1000 میکرون) شناخته می‌شود که در آن ریزکپسولهای مهر و موم شده قادر به رهاسازی کنترل شده محتویاتشان با شدتهای معین و تحت شرایط خاص و مدنظر می‌باشند. ریزکپسول سازی خامه می تواند به عنوان یکی از راههای جلوگیری از اکسیداسیون خامه و افزایش زمان ماندگاری در کنار سایر روشها مطرح شود. تحقیقات گسترده‌ای در جهان بر روی ریزکپسول سازی خامه- که در صنایع مختلف غذایی دارای کاربردهای متعدد و بسیاری می‌باشد- انجام گرفته که ماحصل آن دستیابی به تعداد معدودی مواد پوشش دهنده متناسب با این ماده بوده است. در تحقیق حاضر از پودر آب پنیر (حاوی 12درصد پروتئین) به عنوان ماده دیوارهای اصلی و گلوتن، ژلاتین، نشاسته تصفیه شده و عصاره شیرین بیان، به عنوان جایگزین جزیی با پودر آب پنیر در سیستم دیواره‌ای ریزکپسولها استفاده شده است. خامه به عنوان ماده هسته در تحقیق حاضر، در نظر گرفته شده است که با مواد دیواره‌ای که در بالا به آنها اشاره گردید و با استفاده از تکنیک خشک‌کن پاششی، به‌صورت ریزکپسول بکار رفته است. اثرات نوع و غلظت مواد دیواره‌ای، همچنین بارخامه مصرفی روی روند کارآیی ریزکپسول سازی و بازدهی تولید استفاده شد و نتایج حاصل، گزارش گردیده است
متن کامل [PDF 214 kb]   (5570 دریافت)    
نوع مقاله: علمی پژوهشی | موضوع مقاله: دانشکده مدیریت و اقتصاد
دریافت: 1383/1/20 | پذیرش: 1383/3/20 | انتشار: 1383/4/20

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.