You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی تأثیر سیستم‌های هیدروکلوئیدی بر ساختار ژلی پروتئین‌های شیر طی تخمیر ماست
علی معتمدزادگان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای در نمونه‌های نان بربری با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنج جرمی
وحیده مرادی، سید مهدی سیدین اردبیلی، عطاا شکوری، سید ابراهیم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ژنتیکی و بررسی فعالیت ضد باکتریایی جدایه های لاکتیکی بدست آمده از کره مسکه بر باکتری های بیماریزا استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا انتریکا
احمد نصرالله زاده، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی، ماندانا محمودی، مریم ابراهیمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص عملکردی و تولید ماست فراسودمند با استفاده از کلاژن پوست ماهی سنگسر
شیرین سادات متولی، رضوان موسوی ندوشن، محمد ربانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی امکان استفاده از کنجاله ارده و نوشیدنی کمبوجا در تولید کیک روغنی کم ‌چرب و فراسودمند
فاطمه زهرایی پور، فریبا نقی پور، سید مهدی سیدین اردبیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن آرد دانه چیای برشته شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری طی انبارمانی
مه رخ حاتمیان، محمد نوشاد، سامان آبدانان مهدی زاده، حسن برزگر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر ماکرو و نانوامولسیون اسانس روغنی دارچین بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی فیلم های امولسیونی بر پایه ی کربوکسی متیل سلولز
رضا فتاحی، بابک قنبرزاده، جلال دهقان نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر دما بر روی تشکیل کمپلکس آلفا-لاکتالبومین-اولئوروپئین با به‌کارگیری روش‌های طیف‌سنجی و داکینگ مولکولی
ایمان کاتوزیان، سید مهدی جعفری، یحیی مقصودلو، لیلا کرمی، محمد حسن ایکانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون بیسکویت فراسودمند با استفاده از پسماند فرآوری انگور و آرد سویای جوانه زده
آذر سپاهی، اسماعیل عطای صالحی، مسعود یغبانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر قطعات خشک شده میوه آناناس بر ویژگی‌های کیفی مافین
زهرا ساعدی، رضا کاراژیان، معصومه مهربان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جامع عوامل موثر بر افزایش سرانه مصرف میگو در شهر تهران با تکیه بر سازه های نگرش و تصمیم به خرید
سهیل ریحانی پول، افشین عادلی، علیرضا عالیشاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن آب پنیر حاصل از پنیر گوسفندی بر روی کیفیت نوشیدنی کفیر
مهدی بیدقی، محمد حسین موثق
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ، عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم
Elnaz Mialni، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، مجید هاشمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره پونه کوهی بر پایداری حرارتی روغن کانولا
مائده خردمندی، اسماعیل عطای صالحی، رضا اسماعیل زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید هیدروژل برپایه کیتوزان و موسیلاژ دانه بارهنگ شهری به روش توده‌ای شدن مرکب
سعید حمدی پور، میر خلیل پیروزی فرد، هادی الماسی، حامد همیشه کار
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue