Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 10, Number 40 (2013-7)


Determination of rheological properties of grape molasses
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی شیره انگور
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of rheological properties of enriched orange drink using rice bran extract
بررسی اثرات رئولوژیکی افزودن عصاره ی سبوس برنج به آب پرتقال به منظور غنی سازی آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluating the effects of glycerol and sorbitol on the properties of edible soy protein-based films using response surface methodology
بررسی اثر گلیسرول و سوربیتول بر ویژگیهای فیلم های خوراکی ایزوله پروتئین سویا به روش سطح پاسخ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Isolation the cellulolitic microorganisms from soil and optimization FPA by suitable strain
جداسازی ریز سازواره های تولیدکننده سلولاز از خاک و بهینه سازی فعالیت Filter Paperase بهترین سویه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of effect membrane refining process on oxidative indexes of canola oil
بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of effect of Grape seed extract herbal antioxidant on chemical and sensory quality and blackspot of cultured Shrimp (Litopenaeus vannamei) in freezing
بررسی تاثیر آنتی اکسیدان گیاهی عصاره دانه انگور برکیفیت شیمیایی، حسی و لکه سیاه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) طی نگهداری در دمای 18 – درجه سلسیوس به مدت شش ماه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigating the stability of chemical and physical characteristics of non-fat set yoghurt containing textured milk during the storage time
بررسی پایداری ویژگی های شیمیایی و فیزیکی ماست قالبی بی چربی حاوی شیر بافت دار در دوره نگهداری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of primary, middle and final fermentation time on quantitative and qualitative properties of Barbari bread
مقایسه اثر زمان تخمیر اولیه، میانی و نهایی بر ویژگی‏های کمی و کیفی نان بربری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of some effective factors on traditional bread wastage in Zanjan
بررسی برخی از عوامل موثر بر ضایعات نان های سنتی شهر زنجان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The influence of adding Inulin and Encapsulation on survivability lactobacillus casei storage of synbiotic yoghurt
تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of histamine content in tuna and sardine fish used in cannery factories from Qazvin province
بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of freezing and two thawing methods on food quality of Persian sturgeon fillets
اثرات انجماد و دو روش انجمادزدائی روی کیفیت غذایی فیله تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Separation and determination of some chemical and functional properties of soluble and insoluble fractions of mountain almond tree gum (Persian gum)
جداسازی و تعیین برخی ویژگی‌های شیمیایی و کاربردی بخش‌های محلول و نامحلول صمغ ترواشی درخت بادام کوهی (صمغ فارسی)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles