Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 7, Number 25 (2010-7)
Study on the effect of slow freezing and frozen storage on quality characteristics of Lavash bread
بررسی اثر انجماد کند و نگهداری در شرایط انجماد بر ویژگی های کیفی نان لواش
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determining coefficient of friction and terminal velocity of saffron flower and its components
تعیین ضریب اصطکاک و سرعت حد گل زعفران و اجزای آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[XML]
|
Occurrence of aflatoxin M1 in Iranian white cheese
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Some biophysical properties of oily Sunflower achenes in Golestan province
بررسی بعضی از خواص بیوفیزیکی دانه های آفتابگردان روغنی در استان گلستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Lactic Acid Production Conditions in Batch Fermentation of Whey by Lactobacillus casei
بهینه سازی شرایط تولید اسید لاکتیک در فرایند غیر مداوم تخمیر آب پنیر توسط باکتری لاکتوباسیلوس کازئی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Removal of nitrate from drinking water and food processing water in a hydrogenised biofilter
حذف نیترات از آب آشامیدنی و آب فرآوری مواد غذایی با استفاده از بیوفیلتر هیدروژنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of shelf life on quality changes of potato dried powder and cubes to select the best usage duration and variety
اثر مدت زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی فرآورده های پودری و قطعات خشک شده سیب زمینی جهت انتخاب بهترین زمان مصرف و رقم مناسب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of medium composition for microbial production of glutamic acid from Date fruit wastes using fractional factorial method
بهینه سازی ترکیبات محیط کشت برای تولید میکروبی گلوتامیک اسید از ضایعات خرما با استفاده از روش فاکتوریل جزئی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The influence of alginate microencapsulation on survivability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus PTCC 1643 under simulated gastrointestinal condition
اثر میکروانکپسولاسیونﺁلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1643 PTCC در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of ultrasound on Dough rheological properties and bread characteristics of wheat damaged by wheat bug
تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of the formulation and Extrusion conditions in spaghetti enriched with whole soy flour using mixture design method
بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of effects of refining processes on minor compounds of hazelnut oil
بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Preparation of cocoa butter replacer and chocolate from esterified tea seed oil
تهیه ی جانشین کره ی کاکائو و شکلات از روغن بذرچای استریفیه شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on casein micelles in raw milk with different levels of somatic cells by scanning electron microscopy
مطالعه میسل های کازئین در شیرخام با مقادیر مختلف سلولهای پیکره ای با استفاده از میکروسکپ الکترونی نگاره ای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles