Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 11, Number 43 (2014-4)
Design, construction, and evaluation of divider and rounder for Iranian bread dough Karimi, M.1, Sheikholeslami, Z.1,Naghipour, F. 2, Sahraiyan, B. 2, Ghiafeh Davoodi, M.1
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی1، زهرا شیخ الاسلامی1، فریبا نقیپور2، بهاره صحرائیان2، مهدی قیافه داودی1
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the effect of using glucose oxidase and xylanase enzymes on Toast bread flours characteristics. Salehifar, M. 1, Shafisoltani, M. 2 , Hashemi, M. 3
بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ مانیا صالحی فر1، مهسا شفیع سلطانی2، مریم هاشمی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Farinograph and extensigraph properties of weheat dough containing flaxseed-purslane mixture Peighambardoust, S. H . 1 , Jafarzadeh Moghaddam, M. 2
خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک- خرفه سیدهادی پیغمبردوست1 ، مریم جعفرزاده مقدم2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of glycerol content and thickness on certain characteristics of methylcellulose films Ahmadi, E. 1, Azizi, M. H. 2 , Abbasia, S. 2, Sareminezhad, S. 3
بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی عماد احمدی1، محمد حسین عزیزی1، سلیمان عباسی1 و سولماز صارمی نژاد1
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of functional diacylglycerol (DAG) oil Production from safflower oil and evaluation of its properties Sahafi, S. M. 1, Goli, S. A. H. 2, Kadivar, M. 3
بهینهسازی تولید روغن فراسودمند دیآسیلگلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن سید محمد صحافی1، سید امیرحسین گلی2 ، مهدی کدیور3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of kind of packaging container and storage temperature on the some physicochemical and sensory properties of Kope Sarbazi, M. 1 , Hesari, J. 2, Azadmard-Damirchi, S. 3, Rafat, S. A. 4
تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای محمّد سربازی1 ، جواد حصاری2، صدیف آزادمرد دمیرچی3، سید عباس رافت4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Biosorption of lead from milk by naoh_treated orange peel Naghizade, S. 1, Esmaili, A. 2
جذب بیو لوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی صدیقه نقی زاده1 ، اکبر اسماعیلی 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of moisture content on some physical properties of soybean in three varieties Golmohammadi, A. 1 , Abbasi-Kokjeh, A. 2
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل محمدی 1 ، اکبر عباسی کوکجه 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of moisture content on the properties of gravity and frictional of three varieties pistachio Golmohammadi, A. 1 , Sabouri, P.2
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of mixed زuring on some of microbial index in camel meat Marzban, B. 1, Ghaisari, H. R. 2 , Firouzi, R. 3
بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر بهرخ مرزبان عباس آبادی1، حمید رضا قیصری 2، رؤیا فیروزی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Changes of the bioactive compounds, antioxidant activity and respiration rate of blood orange during storage Mohammadhosseini, Z. 1, Hashemi, M. 2, Mohammadi A. 3, Badie, F. 4, Eshghi, S. 1, Ahmadisomeeh, K. 5
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی1، مریم هاشمی2 ، عبدالرضا محمدی3، فوژان بدیعی4، سارا عشقی 1، کریم احمدی صومعه5
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of using chitosan on the clarity and color of apple juice Maghsoudlou, Y. 1 , Zabihi, A. 2, Alami, M. 3
بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب یحیی مقصودلو1، آتنا ذبیحی 2، مهران اعلمی3
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of sucrose substitution by date sugar on the physicochemical and sensory properties of sour cherry jam Homayouni-Rad, A. 1, Bazrafshan, M, 2 . Vahid, F. 3, Khoshgozaran Abras, S. 4
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد1، مسعود بذرافشان2، وحید فرزانه3، صادق خوشگذران آبرس4
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The evaluation of the quality properties of kernel oil from Amygdalus scoparia growing wild in Iran under different storage conditions and packaging Sedaghat, N. 1, Pazhouhanmehr, S. 2
بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت 1 ، سمانه پژوهان مهر2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of extraction and concentration methods of enteric viruses from the surface of ready to Eat vegetables using MS2 coliphage as a model Bahreini, M.1 , Habibi Najafi, M. B.2; Bassami, M. R.3; Yavarmanesh, M2.
بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل معصومه بحرینی1، محمد باقر حبیبی نجفی2 ، محمد رضا باسامی3 ، مسعود یاورمنش2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles