ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 22 - ( 1388 )
بهبود ویژگیهای فیزیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلمهای مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز
ص. 11-1
چکیده
(5640 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4878 دریافت)
تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی های حسی سبزیجات برگی آماده مصرف
ص. 20-13
چکیده
(5019 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3338 دریافت)
بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم
ص. 34-21
چکیده
(5555 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4079 دریافت)
بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان
ص. 44-35
چکیده
(7737 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6729 دریافت)
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن
ص. 55-45
چکیده
(5521 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8335 دریافت)
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده
ص. 60-55
چکیده
(5205 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4676 دریافت)
مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی
ص. 72-63
چکیده
(5531 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6523 دریافت)
بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد
ص. 82-73
چکیده
(4991 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4084 دریافت)
مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نانهای پر مصرف ایرانی
ص. 93-83
چکیده
(5495 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5426 دریافت)
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386
ص. 100-95
چکیده
(4983 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9040 دریافت)
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت
ص. 107-101
چکیده
(6780 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6870 دریافت)
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست
ص. 115-109
چکیده
(6231 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6778 دریافت)
مقایسه اثر بخشی غنیسازی گندم در مزرعه با غنیسازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه
ص. 130-117
چکیده
(6675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3715 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS