ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 22 - ( 1388 )
بهبود ویژگیهای فیزیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلمهای مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز
ص. 11-1
چکیده
(3874 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3372 دریافت)
تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی های حسی سبزیجات برگی آماده مصرف
ص. 20-13
چکیده
(3230 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1996 دریافت)
بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم
ص. 34-21
چکیده
(3905 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2697 دریافت)
بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان
ص. 44-35
چکیده
(4901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5195 دریافت)
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن
ص. 55-45
چکیده
(3643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6878 دریافت)
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده
ص. 60-55
چکیده
(3467 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3118 دریافت)
مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی
ص. 72-63
چکیده
(3573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4801 دریافت)
بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد
ص. 82-73
چکیده
(3394 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2584 دریافت)
مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نانهای پر مصرف ایرانی
ص. 93-83
چکیده
(3601 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3738 دریافت)
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386
ص. 100-95
چکیده
(3377 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7393 دریافت)
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت
ص. 107-101
چکیده
(4967 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5204 دریافت)
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست
ص. 115-109
چکیده
(4515 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5152 دریافت)
مقایسه اثر بخشی غنیسازی گندم در مزرعه با غنیسازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه
ص. 130-117
چکیده
(4743 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2154 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS