You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تأثیر سیستمهای مختلف تغذیهای (آلی، شیمیایی، تلفیقی) و باکتری های افزاینده رشد (PGPR) برعملکرد دانه، روغن و اسیدهای چرب آفتابگردانچکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود کیفیت خمیر و ماکارونی تازه تولید شده از آرد نول با استفاده از هیدروکسی پروپیل سلولزچکیده -
متن کامل (PDF)
بهبود خواص ژلاتین پوست کاریچون ماهی (Saurida tumbil) با استفاده از سولفات منیزیم، صمغ کتیرا، گلیسرول، ساکاروز و نیترات آمونیوم در pH های مختلفچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمهحجیم (باگت)چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر غنیسازی با ترکیب NaFeEDTA بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویتچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی(MIC) دی استات سدیم بر برخی از میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گازدار در محیط کشتچکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های عملکردی کربوکسی متیل سلولز تولیدی از تفاله چغندرقند در مقایسه با سایر قوام دهنده ها در سس کچاپچکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه تغییرات ترکیب فیزیکو شیمیایی، باکتریایی و خواص حسی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio فیله شده با شکم خالی طی فرآیند نمک سود خشکچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره کشمش و تغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهیچکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگیچکیده -
متن کامل (PDF)
اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفیچکیده -
متن کامل (PDF)
تولید امولسیون کننده امولسان با استفاده از باکتری Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر دو گونه صمغ کتیرای ایرانی (اصفهان و اسفراین) بر ویژگی های رئولوژیک سس مایونزچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue