You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شدهچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین مقادیر عناصر معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و مس در کبد و کلیه گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه صنعتی ارومیهچکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)چکیده -
متن کامل (PDF)
ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو
Juglans regia L.) ) در استان مرکزیچکیده -
متن کامل (PDF)
شبیه سازی مدل سینتیک خشک شدن بستر نازک پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعیچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر پیش تیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندی بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداریچکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه مقدار بار باکتریایی و مقدار آمین های بیوژنیک قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طول زمان نگهداری در یخچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی و مقایسه تاثیرافزودن اسیدهای آلی و خمیرترش برپارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربریچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی توانایی گونه مخمر ساکارومایسس سرویزیه جهت کاهش آفلاتوکسین موجود در پستهچکیده -
متن کامل (PDF)
مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی: فرصت ها و چالش هاچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثرات فرآوری و نگه داری بر کیفیت شیر تبخیرشدهچکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر کاربرد لفافهای خوراکی در مواد غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue