ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 23 - ( 1388 )
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته
ص. 10-1
چکیده
(6087 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8270 دریافت)
پایداری حرارتی روغن ارقام رایج کانولا در ایران
ص. 16-11
چکیده
(5789 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5706 دریافت)
مقایسه پایداری روغن سه رقم عمده کلزای استان گلستان طی دوره نگهداری
ص. 28-19
چکیده
(4812 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4664 دریافت)
بررسی اثر انبارداری سنتی و نگهداری سردخانه ای بر خواص کمی وکیفی ارقام پیاز ایرانی عادل میرمجیدی هشتجین 1 *، مهدی قیافه داوودی2
ص. 41-29
چکیده
(5921 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5067 دریافت)
بازیافت مکانیکی ترکیبی پلی اتیلن ترفتالات (PET )، پلی اتیلن (PE)، پلی استایرن (PS ) و پلی پروپیلن (PP) مورد مصرف در صنایع بسته بندی مواد غذایی، به منظور ساخت پانل های جداساز و ارزیابی مقاومت فشاری زین العا بدین قنبرزاده علمداری 1 *، علی خوانین2*، مهرداد کوکبی3
ص. 49-43
چکیده
(6264 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3238 دریافت)
بررسی اثرآرد دانه خربزه به عنوان جایگزین چربی برویژگی های شیمیایی وحسی فراورده های گوشتی مریم عابدینی1 *، محمد جواد وریدی2، فخری شهیدی3، سید حسن مرعشی4
ص. 58-51
چکیده
(5113 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5556 دریافت)
استفاده از روش آماری تاگوچی در بهینه سازی تولید توفو از نظر وزن و طعم تهمینه تقی زاده1، داود زارع3 *، سید علی مرتضوی2، فرزانه عزیز محسنی3، مهرداد آذین3، محمد حیدریان3
ص. 68-59
چکیده
(4649 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5170 دریافت)
تغییرات ترکیب شیمیایی و وزن کپور پرورشی Cyprinus carpio طی روش های مختلف نمک سود بهاره شعبان پور1، علی شعبانی1، آی ناز خدانظری2*، سمیه پاکروانفر2
ص. 76-69
چکیده
(4516 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2696 دریافت)
ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دوغ حاوی عصاره کاکوتی امیرصالح وثوق1، مرتضی خُمیری2 *، مهدی کاشانی نژاد2، سید مهدی جعفری2
ص. 85-77
چکیده
(6351 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6457 دریافت)
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی گونه های ایرانی و لبنانی بلوط محمد طهماسبی1 *، تیمور توکلی هشجین2، محمد هادی خوش تقاضا3
ص. 94-87
چکیده
(4613 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3667 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS