ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 4، شماره 12 - ( 1386 )
مطالعه میزان ومنابع آلودگی پنیرهای سفید آب نمکی شهرستان یزد به برخی از فلزات
ص. 7-1
چکیده
(4428 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5319 دریافت)
اثر مهاجرت n- اکتان بر کیفیت امولسیونهای نوشیدنی در بسته بندی هایHDPE
ص. 16-9
چکیده
(5064 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4719 دریافت)
تأثیر برخی از مواد نگاهدارنده شیمیایی و طبیعی در غلظتهای کمتر از غلظت مهارکننده بر رشد لیستریا منوسیتوژنز جدا شده از شیر
ص. 25-17
چکیده
(4451 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3694 دریافت)
اثر مواد عمل آورنده و زمان تخمیر بر کاهش اسید فیتیک نان حجیم
ص. 34-27
چکیده
(4876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3825 دریافت)
بررسی افت روغن در مرحله خنثی سازی روغن نباتی و لزوم کنترل آن
ص. 44-35
چکیده
(6817 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5658 دریافت)
استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی
ص. 53-45
چکیده
(4938 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5070 دریافت)
بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکومCECT690 و CECT77
ص. 64-55
چکیده
(6029 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5105 دریافت)
بررسی استخراج و ویژگی های لسیتین واریته های سویا
ص. 71-65
چکیده
(6918 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5283 دریافت)
معتبرسازی روش جهت اندازه گیری آفلاتوکسین M1 در پنیر سفید ایرانی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کار آیی بالا و تخلیص با ستون های ایمونوافینیتی
ص. 79-73
چکیده
(6867 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5768 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS