ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 2، شماره 6 - ( 1384 )
تاثیر روغن های فرار گیاهی بر روی جمعیت قارچی پنیر سفید صنعتی
ص. 8-1
چکیده
(4968 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4112 دریافت)
تعیین زمان مناسب انبار مانی برخی ارقام گندم به منظور افزایش کیفیت نانوایی
ص. 19-9
علی بنی اسدی
،
مجمدحسین عزیزی
،
محمدعلی سحری
چکیده
(5553 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4109 دریافت)
تعیین عمر مفید دو نمونه روغن فرموله شده سرخ کردنی در مقیاس پایلوت
ص. 32-21
چکیده
(5720 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4528 دریافت)
بررسی تجربی عملکرد دستگاه جدا کننده ثقلی در میزان جدا سازی گندم سن زده
ص. 47-33
چکیده
(4614 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7964 دریافت)
شبیه سازی مدل سینتیک خشک کردن دانه گندم (رقم تجن)
ص. 58-49
چکیده
(5414 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4158 دریافت)
خشک کردن آب انار با روش پاششی
ص. 65-59
چکیده
(4892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5138 دریافت)
مقایسه کیتوزان تولیدی از پوسته میگو به عنوان قوام دهنده در سس مایونز با کیتوزان تجاری و CMC
ص. 79-67
چکیده
(5898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4872 دریافت)
اثر فشار ایزو استاتیک بالا بر فعالیت های متابولیکی و ریخت شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae
ص. 94-81
چکیده
(5167 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4360 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS