You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس
مهران صیادی، الهه عابدی، شهرزاد مالکی، کیانا پورمحمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت‌های مختلف اسید هیومیک بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"
نصیبه جهانگیرزاده، زیبا حبیبی دستجرد، شیرین رحمن زاده ایشکه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک
لاله ترابی، لیلا روفه گری نژاد، شهرام حنیفیان، میترا صوفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز
مریم جلیلی صفریان، حسن احمدی گاولیقی، محسن برزگر، مهدی طبرسا، چیبویکه اودنیگوه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز
محمدامین مهرنیا، نسیم دهقان، رضا زاده دباغ
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بسته‌بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قره‌برون پرورشی طی نگهداری
مینا سیف زاده، قربان زارع گشتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)
زهرا شباهنگ، لیلا نوری، عبدالرضا محمدی نافچی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوشش‌های پلی‌ساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برش‌های بادمجان در طول فرایند سرخ کردن
فرود باقری، صدیقه امیری، محسن رادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت
نیره کریمی، فریبا زینالی، محمود رضازاده باری، مهدی نیکو، فروغ محترمی، مهدی کدیور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عصاره چای سبز بر زنده‌مانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده
بهاره دهقان، رضا اسماعیل زاده کناری، زینب رفتنی امیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ
حامد جمشیدیان، علی رافع، سید مهدی میرزابابائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت
ساندرا علیمی، ابوالفضل فدوی، سیده زهرا سید النگی، سعیده عربشاهی دلوئی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا
زهرا تیموری، هاجر شکرچی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول
مبین زمان، نفیسه دعوتی، مصطفی کرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم‌ فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیه‌سازهای غذایی
پروانه کرمی، محسن زندی، علی گنجلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی روش‌های ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌آلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)
خدیجه شیرانی بیدآبادی، شیلا صفائیان، رضوان موسوی ندوشن، ناهید رحیمی فرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری
زهرا نظری، رضا کاراژیان، معصومه مهربان سنگ آتش، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان
نیلوفر بهرامی، آذین نصرالله زاده، آرمین حریری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید به‌عنوان آنتی‌اکسیدان در روغن سرخ‌کردنی
واله شریف نصیریان، سید احمد شهیدی، حسن طاهر منصوری، فرشته چکین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی
مرضیه خوری، اکرم آریان فر، عصمت خوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان
رضا شهرکی، امیر حسین الهامی راد، جواد حصاری، مصطفی شهیدی نوقابی، احمد پدرام نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی
عبدالرحمن قادری، جلال دهقان نیا، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک
محمد هادی موحدنژاد، احمد رجایی، سروش رحیمی خویگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی
سمیرا امیرسلمانی پور، سیده شیما یوسفی، محمدرضا حسین پور حسین پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی
علی مشکوه، سجاد پیرسا، جعفر فرضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
بهاره مجدی، محمدامین مهرنیا، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24 گردو
Mousa Rasouli، بهمن ارشادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب
رزا رفیعی، لیلا روزبه نصیرایی، زهرا امام جمعه، سارا جعفریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب
فرناز سادات میرعظیمی، مصطفی سلطانی، سوده محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء
نگار فیروزی، رضا فرهمندفر، جعفر محمد زاده میلانی، علی متولی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue