Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 7, Number 27 (2010-12)
Edible films: Qualitative parameters and production methods
فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of some mechanical properties of three paddy varieties in different moisture levels
تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم شلتوک در رطوبت های مختلف
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the effects of storage conditions of olive fruit on quality of its oil in Golestan province
بررسی شرایط مختلف نگهداری میوه زیتون و اثر آن بر کیفیت روغن استحصالی در منطقه گلستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of chemical composition and fatty acids profile of date seed.
بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparision of the effect of Ferolic and Tanic acid on color stability and organoleptic properties of pomegranate juice at different time of strong in 5 0C
مقایسه اثر اسید فرولیک و اسید تانیک بر پایداری رنگ و ویژگیهای ارگانولپتیکی آب انار در زمان های مختلف نگهداری در دمای 5°C
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Making and investigation quality properties of dried persimmon slice
تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of mechanical and physical properties of Calcium- alginate edible films
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of mathematical model, effective diffusion coefficient, activation and consumption energy for microwave drying of pomegranate arils
سینیتیک خشک کردن دانه های انار و میزان انرژی مصرفی در خشک کردن به روش مایکروویو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Preservative effect of Cinnamomum Zeylanicum Blume. essential oil and storage temperature on the growth of E.coli O157:H7 in hamburger using Hurdle Technology
بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of Raman Spectroscopy for Non-Destructive Determination of Qualitative Parameters of Tomato
کاربرد طیف سنجی رامان در بررسی غیرمخرب پارامترهای کیفی گوجه فرنگی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Pizza Processed Cheese Formulation using Constrained Mixture Design
بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of storage at ambient temperature on the characteristics of part-baked pan bread
تاثیر زمان نگهداری در دمای محیط بر خصوصیات نان نیمه پخته حجیم قالبی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles