Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 8, Number 33 (2011-11)
The qualitative aspects of non-alcoholic beer (Ma-al-Shaeer)
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of milk fat replacement by vegetable oils on the physicochemical properties of pizza processed cheese
تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Control of Alicyclobacillus acidoterrestris in apple juice by pomegranate peel extracts
کنترل باکتری Alicyclobacillus acidoterrestris در آب سیب به وسیله عصاره های پوست انار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of some physical and mechanical properties of two varieties Almond kernel, under cutting loading
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی مغز دو رقم بادام درختی تحت بارگذاری برشی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of some physical properties of jahromi lime
بررسی برخی خواص فیزیکی لیموترش جهرمی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of gluten on the quality of spaghetti enriched with whole soy flour
بررسی تاثیر گلوتن بر ویژگی های اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antifungal properties of CMC-based films containing potassium sorbate on selected Aspergillus strains in pistachio
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of essential oils of oregano and nutmeg on growth and surviavl of Staphylococcus aureus in barbecued chicken
بررسی اثر عصاره های پونه کوهی و جوز هندی بر رشد و بقاء استافیلوکوکوس ارئوس در جوجه کباب آماده پخت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of bioemulsifier (Emulsan) from Acinetobacter calcoaceticus and effect on staling and quality of Barbary bread
تولید بیوامولسیفایر (امولسان) از باکتری Acinetobacter calcoaceticus و بررسی تأثیرآن در فرایند بیاتی و کیفیت نان بربری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of Vibrio spp. in marine shrimp (Paeneus monodon) caught off the Persian Gulf coast of Iran
شیوع گونه های ویبریو در میگوهای دریایی (Paeneus monodon) صید شده از سواحل جنوبی ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Lipid and fatty acids changes during canning process of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)
تغییرات چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی کپور نقره ای طی مراحل کنسروسازی
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of tomato pulp and sugar beet pulp powders on the farinograph properties of bread dough
تاثیرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles