Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 8, Number 31 (2011-8)
Determination of aluminum and few other elements in teas consumed in tehran in 2006
ارزیابی میزان آلومینیوم و برخی از عناصر سنگین در چای های پرمصرف شهر تهران در سال 1386
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of chitosan on postharvest life extension and qualitative characteristics of table grape “Shahroodi”
اثر چیتوزان بر افزایش عمر پس از برداشت و ویژگی های کیفی انگور رقم شاهرودی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of lead and Cadmium contents of cultivated edible mushrooms consumed in Tehran
بررسی میزان سرب و کادمیوم در قارچهای خوراکی پرورشی در سطح شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Epi-fluorescence light microscopy in studying dough microstructure
استفاده از میکروسکوپ اپی فلورسانس در مطالعه ریز ساختارخمیر نان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of correlation between quality and amount of the extracted viral RNA from raw milk with the amount of raw milk dry Matter for molecular detection of enteric viruses using response surface model
ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of edible coating and treatment condition on osmotic dehydration of button mushroom (Agaricus bisporus)
اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Accelerated ripening of Mazafati date by hot water, acetic acid and sodium chloride solutions
تسریع رساندن خرمای مضافتی به وسیله آب و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم داغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The study of CO2 production and growth rate in suitable industrial strains of Saccharomyces cerevisiae for production of bakers yeast
بررسی رشد و تولید 2CO در سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparing the efficiency of wheat quality classification tests with an emphasis on the novel glutenin macro polymer (GMP) method
مقایسه کارایی آزمون های کیفی طبقه بندی گندم با تاکید بر روش نوین ژل گلوتنین ماکروپلیمر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of garlic extract on chemical and microbial and sensory properties of Mahveh produced from fresh and dried anchovy (Stolephorus indicus)
تاثیر عصارهی سیر بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی مهوه تولیدی از ماهی آنچوی (Stolephorus indicus) تازه و خشک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of brine concentration on the physicochemical properties of Iranian White cheese
تأثیر غلظت نمک روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سفید آب نمکی ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles