Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 5, Number 19 (2008-12)


Measurement of soluble tannins and evaluation of consumer acceptance of persimmon fruit cv. Karaj after deastringency treatments.
اندازه گیری میزان تانن های محلول و ارزیابی بازارپسندی میوه خرمالو، رقم کرج پس از تیمارهای رفع گسی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Antibacterial and antioxidant potential of rosemary extract (Rosmarinus officinalis) on shelf life extension of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
پتانسیل آنتی باکتریایی و آنتی اکسیدانی عصاره رزماری(Rosmarinus officinalis) در افزایش عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of Temperature and Relative Humidity on Pistachio Quality Factors during Storage Time
اثرات دما و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبار مانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of drying parameters on quality indicators of Damghan pistachio nuts (Pistacia vera L.( and determining effective diffusion coefficient in optimum conditions
اثر پارامترهای خشک کردن بر شاخص های کیفی پسته دامغان ((Pistacia vera L. و تعیین ضرایب نفوذ موثر در شرایط بهینه این فرآیند
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of chemical and microbal characteristics of butter packaged by dairy industries
ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره های حیوانی بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of kind and quantity of yeast on dough rheological properties and organoleptical quality of Iranian flat breads
تاثیر نوع و مقدار مخمر بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت ارگانولپتیک نانهای ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination and investigation of some physical properties of seven variety rapeseed
ویژگی‌های فیزیکی 7 رقم کلزا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Tempering on Margarine Specification
اثر مشروط کردن حرارتی بر خصوصیات مارگارین
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Laboratory scale production of soy yogurt with strawberry Flavor
تولید آزمایشگاهی ماست سویا با طعم توت فرنگی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles