Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 4, Number 15 (2007-12)
Pinch Analysis for Energy Optimization in Chahar Mahal Sugar Factory
به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of Sarcocyst in Raw , Ready to Sell Hamburgers in Tehran
مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prediction of Microbial Quality in Raw Milk by Mathematical Models
پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Optimization of Direct Production Method of Concentrated Yoghurt
بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Fortification with Iron, Folic acid, Zinc and Calcium on Rheology and Chemical Properties of Setareh Wheat Flour
اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physical and chemical characteristics of Silybum marianum seed oil
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Effects of Size, Variety and Storage Time on Qualitative Properties of Kiwi Fruit
بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Sensory Characteristics of Sausage
ارزیابی ویژگی های حسی کالباس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Retrograded Waxy Corn Starch on Dough Rheological Properties and Quality of Baguette Bread
تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles