Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 4, Number 15 (2007-12)


Pinch Analysis for Energy Optimization in Chahar Mahal Sugar Factory
به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of Sarcocyst in Raw , Ready to Sell Hamburgers in Tehran
مطالعه همبرگرهای خام عرضه شده در شهر تهران از نظر کیست های سارکوسیست
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Prediction of Microbial Quality in Raw Milk by Mathematical Models
پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Optimization of Direct Production Method of Concentrated Yoghurt
بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effect of Fortification with Iron, Folic acid, Zinc and Calcium on Rheology and Chemical Properties of Setareh Wheat Flour
اثر غنی سازی با آهن، اسیدفولیک، روی و کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی آرد ستاره
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Physical and chemical characteristics of Silybum marianum seed oil
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن دانه ماریتیغال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Effects of Size, Variety and Storage Time on Qualitative Properties of Kiwi Fruit
بررسی اثر اندازه، رقم و زمان انبارداری بر روی خواص کیفی میوه کیوی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Sensory Characteristics of Sausage
ارزیابی ویژگی های حسی کالباس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Retrograded Waxy Corn Starch on Dough Rheological Properties and Quality of Baguette Bread
تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles