ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 11، شماره 43 - ( 1393 )
بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل معصومه بحرینی1، محمد باقر حبیبی نجفی2 ، محمد رضا باسامی3 ، مسعود یاورمنش2
ص. 1-10
چکیده
(4362 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3189 دریافت)
بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت 1 ، سمانه پژوهان مهر2
ص. 23-11
چکیده
(4773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3445 دریافت)
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد1، مسعود بذرافشان2، وحید فرزانه3، صادق خوشگذران آبرس4
ص. 31-11
چکیده
(5442 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5307 دریافت)
بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب یحیی مقصودلو1، آتنا ذبیحی 2، مهران اعلمی3
ص. 40-33
چکیده
(5001 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5156 دریافت)
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی1، مریم هاشمی2 ، عبدالرضا محمدی3، فوژان بدیعی4، سارا عشقی 1، کریم احمدی صومعه5
ص. 52-41
چکیده
(4643 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2938 دریافت)
بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر بهرخ مرزبان عباس آبادی1، حمید رضا قیصری 2، رؤیا فیروزی
ص. 58-53
چکیده
(4248 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2915 دریافت)
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری2
ص. 66-59
چکیده
(3993 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2733 دریافت)
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل محمدی 1 ، اکبر عباسی کوکجه 2
ص. 77-67
چکیده
(4523 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3021 دریافت)
جذب بیو لوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی صدیقه نقی زاده1 ، اکبر اسماعیلی 2
ص. 89-79
چکیده
(4572 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6465 دریافت)
تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای محمّد سربازی1 ، جواد حصاری2، صدیف آزادمرد دمیرچی3، سید عباس رافت4
ص. 101-91
چکیده
(5246 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2898 دریافت)
بهینهسازی تولید روغن فراسودمند دیآسیلگلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن سید محمد صحافی1، سید امیرحسین گلی2 ، مهدی کدیور3
ص. 112-103
چکیده
(15745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6134 دریافت)
بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی عماد احمدی1، محمد حسین عزیزی1، سلیمان عباسی1 و سولماز صارمی نژاد1
ص. 118-113
چکیده
(4031 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2440 دریافت)
خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک- خرفه سیدهادی پیغمبردوست1 ، مریم جعفرزاده مقدم2
ص. 134-119
چکیده
(4633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7784 دریافت)
بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ مانیا صالحی فر1، مهسا شفیع سلطانی2، مریم هاشمی3
ص. 147-135
چکیده
(6473 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3867 دریافت)
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی1، زهرا شیخ الاسلامی1، فریبا نقیپور2، بهاره صحرائیان2، مهدی قیافه داودی1
ص. 159-149
چکیده
(9376 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6451 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS