ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره ۱۱، شماره ۴۳ - ( ۱۳۹۳ )
بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل معصومه بحرینی1، محمد باقر حبیبی نجفی2 ، محمد رضا باسامی3 ، مسعود یاورمنش2
ص. ۱-۱۰
چکیده
(۴۵۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۴۱۱ دریافت)
بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری ناصر صداقت 1 ، سمانه پژوهان مهر2
ص. ۲۳-۱۱
چکیده
(۵۰۴۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۶۹۵ دریافت)
تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن عزیز همایونی راد1، مسعود بذرافشان2، وحید فرزانه3، صادق خوشگذران آبرس4
ص. ۳۱-۱۱
چکیده
(۵۶۸۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۵۵۰ دریافت)
بررسی اثرات استفاده از کیتوزان روی شفافیت و رنگ آب سیب یحیی مقصودلو1، آتنا ذبیحی 2، مهران اعلمی3
ص. ۴۰-۳۳
چکیده
(۵۲۷۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۴۱۷ دریافت)
بررسی روند تغییرات ترکیبات زیست فعال، فعالیت آنتی اکسیدانی و شدت تنفس پرتقال خونی طی انبارمانی زهرا محمد حسینی1، مریم هاشمی2 ، عبدالرضا محمدی3، فوژان بدیعی4، سارا عشقی 1، کریم احمدی صومعه5
ص. ۵۲-۴۱
چکیده
(۴۹۱۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۹۴ دریافت)
بررسی اثر روش عمل آوری مخلوط بر برخی از شاخص های میکروبی در گوشت شتر بهرخ مرزبان عباس آبادی1، حمید رضا قیصری 2، رؤیا فیروزی
ص. ۵۸-۵۳
چکیده
(۴۴۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۸ دریافت)
بررسی اثر رطوبت بر خواص ثقلی و اصطکاکی سه رقم پسته عبدالله گل محمدی *، پوریا صبوری2
ص. ۶۶-۵۹
چکیده
(۴۱۹۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۹۶۷ دریافت)
بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی سه رقم سویا عبدالله گل محمدی 1 ، اکبر عباسی کوکجه 2
ص. ۷۷-۶۷
چکیده
(۴۷۶۱ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۲۳۳ دریافت)
جذب بیو لوژیکی سرب موجود در شیر توسط جاذب پوست پرتقال با اصلاح قلیایی صدیقه نقی زاده1 ، اکبر اسماعیلی 2
ص. ۸۹-۷۹
چکیده
(۴۷۵۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۰۳ دریافت)
تاثیر نوع بسته بندی و دماهای نگهداری بر روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسّی پنیر کوزه ای محمّد سربازی1 ، جواد حصاری2، صدیف آزادمرد دمیرچی3، سید عباس رافت4
ص. ۱۰۱-۹۱
چکیده
(۵۴۶۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۳۱۴۳ دریافت)
بهینهسازی تولید روغن فراسودمند دیآسیلگلیسرول از روغن گلرنگ و بررسی خصوصیات آن سید محمد صحافی1، سید امیرحسین گلی2 ، مهدی کدیور3
ص. ۱۱۲-۱۰۳
چکیده
(۱۷۴۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۳۷۱ دریافت)
بررسی تاثیر غلظت گلیسرول و ضخامت بر چند ویژگی فیلم های متیل سلولزی عماد احمدی1، محمد حسین عزیزی1، سلیمان عباسی1 و سولماز صارمی نژاد1
ص. ۱۱۸-۱۱۳
چکیده
(۴۲۵۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۲۶۸۹ دریافت)
خصوصیات فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم حاوی مخلوط پودر بزرک- خرفه سیدهادی پیغمبردوست1 ، مریم جعفرزاده مقدم2
ص. ۱۳۴-۱۱۹
چکیده
(۴۸۷۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۸۰۵۹ دریافت)
بررسی اثرات استفاده از آنزیمهای گلوکزاکسیداز و زایلاناز بر ویژگیهای کیفی آرد نان تست به روش سطح پاسخ مانیا صالحی فر1، مهسا شفیع سلطانی2، مریم هاشمی3
ص. ۱۴۷-۱۳۵
چکیده
(۶۶۹۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۸۵ دریافت)
طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه تقسیمکن و چانهکن ویژه خمیرهای نان ایرانی مهدی کریمی1، زهرا شیخ الاسلامی1، فریبا نقیپور2، بهاره صحرائیان2، مهدی قیافه داودی1
ص. ۱۵۹-۱۴۹
چکیده
(۱۱۰۵۵ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۶۷۳۰ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS