ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 16، شماره 92 - ( 1398 )
بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس پنتوسوس جداشده از عسل معده زنبور عسل به ماست همزده
ص. 10-1
بهنام صادقیان لودریجه
،
لیلا ناطقی
چکیده
(9416 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1814 دریافت)
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L.)
ص. 21-11
نازنین زهرا بشارتی
،
ماندانا بی مکر
،
علی گنجلو
چکیده
(4610 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1940 دریافت)
غنیسازی ماست همزده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده
ص. 36-23
ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی
،
محمد قربانی
،
علیرضا صادقی ماهونک
،
مرتضی خمیری
چکیده
(4567 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1913 دریافت)
تولید آب سیب پروبیوتیک تخمیرشده بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
ص. 49-37
محمدرضا اعتقادی
،
فرزانه عبدالملکی
چکیده
(4675 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1594 دریافت)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان
ص. 62-51
ولی ربیعی
،
رسول حیدرنژاد گیگلو
،
فرهنگ رضوی
چکیده
(4704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1977 دریافت)
تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس
ص. 72-63
حدیثه باقری دادوکلائی
،
علی معتمدزادگان
،
لیلا نجفیان
چکیده
(4193 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1704 دریافت)
مطالعه آزمایشگاهی خشککردن کفپوشی گوشت میگو و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک آن
ص. 87-73
شبنم حمزه
،
علی معتمدزادگان
،
سید احمد شهیدی
،
محمد احمدی
،
جو رگینستین
چکیده
(4017 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1378 دریافت)
فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف خراسان
ص. 98-89
شادی بصیری
،
فرزاد غیبی
،
نوید بصیری
چکیده
(3048 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1452 دریافت)
مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصارههای استخراجی (آبی، آلی و آنتوسیانین) از بخشهای مختلف انار(پوست، آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس
ص. 111-99
هدا پارسه
،
زهرا امام جمعه
،
علیرضا شهاب لواسانی
چکیده
(3761 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1332 دریافت)
بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی
ص. 127-113
احمد نصرالله زاده
،
مرتضی خُمیری
چکیده
(3378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2346 دریافت)
تاثیر پارامترهای عملیاتی خشککن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر
ص. 141-129
شهربانو حامدی
،
حمیدرضا اخوان
،
محمد هادی نعمت اللهی
،
محمد مهدی افصحی
چکیده
(3202 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1374 دریافت)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
ص. 152-143
حورا طریقتی
،
زینب رفتنی امیری
،
رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده
(3419 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1465 دریافت)
بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی
ص. 163-153
محسن آزادبخت
،
محمد واحدی ترشیزی
،
محمدجواد محمودی
چکیده
(2615 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1238 دریافت)
اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشهای
ص. 175-165
زهرا باقری
،
علی معتمدزادگان
،
رضا خانبابائی
،
ایوب فرهادی
چکیده
(2869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1201 دریافت)
تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی»
ص. 189-177
مریم درستکار
،
فرید مرادی نژاد
،
الهام انصاری فر
چکیده
(2673 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1414 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS