You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس پنتوسوس جداشده از عسل معده زنبور عسل به ماست همزده بهنام صادقیان لودریجه، لیلا ناطقی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر عملکرد استخراج، محتوای ترکیبات فنولی کل و فعالیت ضد اکسایشی عصاره حاوی ترکیبات زیست فعال از اندام هوایی گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L.) نازنین زهرا بشارتی، ماندانا بی مکر، علی گنجلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنیسازی ماست همزده با روغن خرفه (Portulacaoleracea) و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتی-اکسیدانی و حسی ماست غنی شده ماه طلا عرب صالحی نصرآبادی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، مرتضی خمیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید آب سیب پروبیوتیک تخمیرشده بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس محمدرضا اعتقادی، فرزانه عبدالملکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و آنتی اکسیدانی برخی ارقام سیب در منطقه زنجان ولی ربیعی، رسول حیدرنژاد گیگلو، فرهنگ رضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیرآلبومین سفیده تخم مرغ و صمغ های دانه ریحان، قدومه شهری، شاهی و مرو بر شاخص های فیزیکی کف آب کرفس حدیثه باقری دادوکلائی، علی معتمدزادگان، لیلا نجفیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه آزمایشگاهی خشککردن کفپوشی گوشت میگو و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک آن شبنم حمزه، علی معتمدزادگان، سید احمد شهیدی، محمد احمدی، جو رگینستین
چکیده -
متن کامل (PDF)
فعالیت آنتی اکسیدانی، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی عسل در دو فصل از مناطق مختلف خراسان شادی بصیری، فرزاد غیبی، نوید بصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه فعالیت ضد میکروبی عصارههای استخراجی (آبی، آلی و آنتوسیانین) از بخشهای مختلف انار(پوست، آب و هسته) بر روی باکتری های پاتوژن سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس هدا پارسه، زهرا امام جمعه، علیرضا شهاب لواسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بکارگیری لاکتیک اسید باکتری ها برای کنترل بیولوژیکی فساد قارچی مواد غذایی؛ متابولیت ها، مکانیسم و اثرات سلامت بخشی احمد نصرالله زاده، مرتضی خُمیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر پارامترهای عملیاتی خشککن بستر فورانی بر خصوصیات فیزیکی پودر شیر شهربانو حامدی، حمیدرضا اخوان، محمد هادی نعمت اللهی، محمد مهدی افصحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا حورا طریقتی، زینب رفتنی امیری، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط مقدار کوفتگی میوه گلابی در اثر فشارلبه پهن با روش سی تی اسکن و بعضی از خواص فیزیکی گلابی محسن آزادبخت، محمد واحدی ترشیزی، محمدجواد محمودی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر فرمولاسیون و دماهای خشک کردن مختلف بر خواص فیزیکی پودر پنیر ریکوتا با مدل آنالیز خوشهای زهرا باقری، علی معتمدزادگان، رضا خانبابائی، ایوب فرهادی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید، اگزالیک اسید و نیتریک اکسید در بهبود خواص کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه زردآلو رقم « شاهرودی» مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue