You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
جز به جز سازی چربی پیه گاو برای مصارف مناسب غذاییچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر آهنگ تغذیه مواد و فشار دهانه تخلیه سفید کن بر مقدار شکست برنج سفید به دست آمده از سفید کن مالشی دمشیچکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدیچکیده -
متن کامل (PDF)
به کارگیری روش کروماتوگرافی مایع با کارایی عالی (HPLC) در تعیین مقادیر سافرانال بهعنوان فاکتور کیفیت عطر زعفران ایرانی و مقایسه آن با روش اسپکتروفتومتریچکیده -
متن کامل (PDF)
تولید، قابلیت پذیرش و جنبه های تغذیه ای غذاهای ویژه سالمندانچکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر تری سدیم فسفات بر ویژگیهای ارگانولپتیکی لاشه های مرغ خام و سرخ شدهچکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue