Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 13 - kongore 94-
FSCT 2015, 13 - kongore 94-: 127-137
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
Najaf Zadeh M, Bolandi M, Milani E. تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم). FSCT 2015; 13 :127-137
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-11289-en.html
تاثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرآیند اکستروژن بر ویژگی های اسنک حجیم فراسودمند حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و سبوس گندم)
Mozhgan Najaf Zadeh
,
Marziyeh Bolandi
,
Elnaz Milani
Abstract:
(4436 Views)
This article has no abstract.
Keywords:
Functional Puffed snack
,
Texture
,
Microstructure
,
Fiber supplement
Full-Text
[PDF 1491 kb]
(3188 Downloads)
Received: 2015/04/28 | Accepted: 2016/02/27 | Published: 2016/11/21
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.