Article Submission
Article Tracking
Support Center
فارسی
Login
Login as
General user
Submitter
Reviewer
Editor-in-Chief
Remember me
Create Account
Reset Password
Search
Menu
All
Webpages
Books
Journals
Tarbiat Modares University Press
Journal of food science and technology ( Iran)
Volume 14, Issue 67 (0)
FSCT 0, 14(67): 298-285
|
Back to browse issues page
Download citation:
BibTeX
|
RIS
|
EndNote
|
Medlars
|
ProCite
|
Reference Manager
|
RefWorks
Send citation to:
Mendeley
Zotero
RefWorks
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کمچرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئینهای تغلیظ شده آبپنیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز. FSCT 0; 14 (67) :298-285
URL:
http://fsct.modares.ac.ir/article-7-12083-en.html
بهبود ویژگیهای رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کمچرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئینهای تغلیظ شده آبپنیر و تیمار آنزیمی ترانسگلوتامیناز
Abstract:
(3068 Views)
This article has no abstract.
Full-Text
[PDF 520 kb]
(3417 Downloads)
Received: 2016/04/21 | Accepted: 2016/10/23 | Published: 2017/08/23
Add your comments about this article : Your username or Email:
Rights and permissions
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License
.