You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی آزمایشگاهی خشک کردن انجیر به کمک سیال دی اکسید کربن فوق بحرانی
جواد سرگلزایی، سعید آیینه
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی ترکیبات شیمیایی، بررسی توانایی رادیکال گیرندگی و خواص ضد میکروبی عصاره بذر گیاه عدس الملک
علی بهنام نیک، محسن وظیفه دوست، زهره دیدار، بهاره حاجی رستم لو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی‌های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)
سارا نیاستی، فاطمه پورحاجی، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی اثر غلظت‌های مختلف صمغ گزانتان، گوار و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمایی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی بیسکویت بدون گلوتن بر پایه آرد برنج
سیده الهام موسوی کلجاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن اسیداستیک، اسید سیتریک و اسید فسفریک به آب آنزیم بری در کاهش فلزات سنگین کنسرو نخودسبز
سعیده شجاعی، وحید حکیم زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی خواص رئولوژی گوجه زیتونی در داخل فیلم بسته بندی در طول انبارداری
محمد مهدی سهرابی، ابراهیم احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آرد گندم سخت و نرم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
فهیمه پازوکی قوهه، فریبا نقی پور، علیرضا فرجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مدل ویسکو الاستیک میوه نارنج در خلال انبارمانی به کمک پردازش تصویر
فاطمه کاظمی کرجی1، سامان آبدانان مهدی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برهمکنش الکترواستاتیکی موسیلاژ گیاهی با پروتئین آب پنیر
رضا قادرمزی، اصغر خسروشاهی، فردین تمجیدی، محمد حسین عزیزی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون دسر تخمیری غیرلبنی بر پایه شیر بادام
اکرم عربی، معصومه مهربان سنگ آتش، رضا کاراژیان، احمد احتیاطی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص شیمیایی و باکتریایی ماست هم زده پروبیوتیک کم چرب حاوی عصاره آلوئه ورا
مصطفی کرمی، مرضیه خداکرمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ی میوه‌ی دو رقم لیموترش کوک‌اورکا و خوشه‌ای (C. limon cvs. Cook Eureka & Khoushehi) طی رسیدن و عمرقفسه‌ای
جواد فتاحی مقدم، سیده الهام سیدقاسمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر فناوری‌های متداول و نوین جهت ارتقاء کیفیت فرآورده‌های بدون گلوتن
سیما مهاجر خراسانی، مهران اعلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات استفاده از صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و ویژگی های فیزیکوشیمیایی خلال سیب زمینی سرخ شده
فاطمه اسماعیل زاده کناری، رضا اسماعیل زاده کناری، داریوش خادمی شورمستی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تحلیل انرژی خشک کن مایکروویو با پیش تیمار اهمیک و بلانچینگ در خشک کردن هویج
محسن آزادبخت، فاطمه نوشاد، محمدجواد محمودی، رضا قزاق جاهد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue