دوره 10، شماره 41 - ( 1392 )                   جلد 10 شماره 41 صفحات 148-141 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Production of Fig Juice Concentrate from Dried Fig Fruits (Sabz cultivar) and Evaluation of Color Changes Foruzandeh, F. 1 , Maftoon Azad, N. 2, Farahnaki, A. 3, Hosseini, S. A. 4. FSCT 2013; 10 (41) :141-148
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4877-fa.html
تولید کنسانتره از میوه انجیر خشک (واریته سبز) و بررسی تغییرات رنگ آن در طول تغلیظ فاطمه فروزنده 1، ندا مفتون آزاد 2، عسکر فرحناکی 3، سید ابراهیم حسینی4. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1392; 10 (41) :141-148

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4877-fa.html


چکیده:   (4154 مشاهده)
چکیده     میوه انجیر[1] با روشهای مختلف حرارتی تغلیظ شد. انجیر خشک در سه دمای مختلف خیسانده و سپس فیلتر شد. توسط روشهای حرارتی ماکروویو، اواپراتور چرخان تحت خلا، حرارت در فشار اتمسفر، به ترتیب شیرابه در 10،25و 63 دقیقه از بریکس 10 به 65 رسید. در طول مدت تغلیظ تغییرات رنگ مورد بررسی قرار گرفت. اختلاف رنگ کل (TCD) و از پارامترهایL، a وb  برای مطالعه تغییر رنگ محصول استفاده شد. پارامترهای L وb  با گذشت زمان کاهش یافتند ولی پارامترهای a وTCD افزایش یافتند. همچنین مشاهده شد که شدت تغییرات رنگ در روش ماکروویو کمتر از بقیه روشها بود. انواعی از مدلهای سینتیکی برای بررسی پارامترهای رنگ استفاده شد. مدل مرکب برازش خوبی با دیگر پارامترها نشان داد.
[1]. Ficus carica
متن کامل [PDF 221 kb]   (3374 دریافت)    

دریافت: 1389/8/11 | پذیرش: 1390/10/11 | انتشار: 1392/7/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.