دوره 6، شماره 22 - ( 1388 )                   جلد 6 شماره 22 صفحات 100-95 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Determination the kind of meat content of Patties marketed in Tehran in 1386. FSCT 2009; 6 (22) :95-100
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4126-fa.html
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1388; 6 (22) :95-100

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-4126-fa.html


چکیده:   (4156 مشاهده)
چکیده مصرف فرآورده های گوشتی از جمله همبرگر در شهرهای بزرگ و صنعتی از جمله تهران رو به افزایش است بنابراین کیفیت وسلامت این محصولات غذایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. با توجه به گرانی گوشت و امکان انجام انواع تقلبات ازجمله استفاده از گوشت های ارزان قیمت در این مطالعه نوع گوشت مورد استفاده درتولید 288 نمونه همبرگرتولید شده در کارخانجات فرآورده های گوشتی و 96 نمونه همبرگر دست ساز غیر صنعتی عرضه شده در سطح شهر تهران درسال 1386 به روش الیزای ساندویچی مورد بررسی قرار گرفت نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد در هیچ یک از نمونه های مورد آزمون از گوشت تک سمی وخوک در تولید محصول استفاده نشده است ، ولی انواع اختلاط گوشت مرغ ، گوسفند و گاو در نمونه ها مشاهده شد و 8/43 در صد نمونه های همبرگر صنعتی با فرمول پروانه ساخت و برچسب محصول مطابقت نداشتند.
متن کامل [PDF 145 kb]   (8201 دریافت)    

دریافت: 1388/1/4 | پذیرش: 1388/4/4 | انتشار: 1391/6/4

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.