دوره 7، شماره 27 - ( 1389 )                   جلد 7 شماره 27 صفحات 64-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Evaluation of mechanical and physical properties of Calcium- alginate edible films. FSCT 2010; 7 (27) :55-64
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2580-fa.html
ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم. مجله علوم و صنایع غذایی ایران. 1389; 7 (27) :55-64

URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2580-fa.html


چکیده:   (8756 مشاهده)
در این تحقیق دو نمونه فیلم با پایه آلژینات سدیم تهیه شدند که فرمولاسیون اول شامل 5 گرم آلژینات سدیم، 45 گرم قند دکستروز منوهیدرات، 270 میلی لیتر آب مقطر و فرمولاسیون دوم شامل تمام مواد است و فقط بجای دکستروز منوهیدرات از مالتودکسترین استفاده شده و مقدار 20 گرم گلیسرول هم به آن اضافه شد. حجم های 50 میلی لیتری فیلم ها روی صفحات پوشیده شده با ساران پهن شده و بعد از 48 ساعت در شرایط آزمایشگاه (دمای 23±2 درجه سانتیگراد و رطوبت 50±5% ) بصورت لایه نازکی خشک شدند. سپس در محلول دیگری دارای 2.74 گرم کلرید کلسیم، 0.9 گرم کربوکسی متیل سلولز و 49 میلی لیتر آب مقطر بمدت 30 ثانیه غوطه ور شدند. ضخامت فیلم ها با میکرومتر دیجیتالی تعیین شد و با دستگاه اینستران خواص مکانیکی ارزیابی شدند که بین دو نمونه فرمولاسیون تفاوت معنی داری مشاهده نشد. خواص فیزیکی هم ارزیابی شدند که در نفوذپذیری به بخار آب تفاوت معنی دار نبود اما در سرعت انتقال اکسیژن فرمولاسیون دوم کاهش معنی داری را نشان داد.
متن کامل [PDF 167 kb]   (5331 دریافت)    

دریافت: 1391/11/7 | پذیرش: 1391/11/7 | انتشار: 1391/11/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.