Volume 14, Issue 69 (0)                   FSCT 0, 14(69): 281-269 | Back to browse issues page

XML Persian Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ. FSCT 0; 14 (69) :281-269
URL: http://fsct.modares.ac.ir/article-7-2337-en.html
Abstract:   (3062 Views)
This article has no abstract.
Full-Text [PDF 766 kb]   (1737 Downloads)    

Received: 2016/04/9 | Accepted: 2017/03/11 | Published: 2017/10/23

Add your comments about this article : Your username or Email:
CAPTCHA

Rights and permissions
Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.