Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 9, Number 36 (2012-10)


Effect of heat on functional properties of soybean flour
تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of physical properties and optimized formulation of edible film with using from chickpea protein isolated(Cicer arietinum L.)
بررسی خصوصیات فیزیکی و بهینه سازی فرمولاسیون فیلم خوراکی با استفاده از ایزوله پروتئین نخود (Cicer arietinum L.)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of malting on physico-chemical properties of barleys variety (Sahra) and applicability of using unmalted barley as an adjunct
بررسی اثر فرایند مالت‌سازی بر خواص فیزیکوشیمیایی جو (رقم صحرا) و امکان استفاده از جو مالت‌‌نشده به‌عنوان افزودنی مکمل
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of the microbiological characteristics of fermented dairy probiotic beverage containing propionic acid after fermentation and during cold storage
بررسی ویژگی های میکروبیولوژیک نوشیدنی شیری تخمیری پروبیوتیک حاوی اسید پروپیونیک در پایان تخمیر و طی نگهداری یخچالی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Studies on the effects of packaging type and modified atmosphere on properties of Barbari bread fortified with whole soy flour
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای نان بربری غنی شده با آرد کامل سویا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of processing conditions on textural properties of ultrafiltrated Feta cheese made from cow's milk and soymilk blend
بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Design, manufacture and performance evaluation of a batch ohmic heating system
طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم حرارتی اهمیک ناپیوسته
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

An investigation into corrosion and ions migration from electrodes into food in an ohmic heating system
بررسی خوردگی و مهاجرت یونهای فلزی در سیستم حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

A Study on chemical composition and antimicrobial activity of essential oil of Mentha longifolia L. and Cuminum cyminum L. in soup
مطالعه ترکیب شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس های پونه کوهی (Mentha longifolia L.) و زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در سوپ
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of post mortem flesh quality attributes in common carp (Cyprinus carpio L.) slaughtered by exsanguination and hypothermia methods
بررسی خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پس از صید و کشتار به روش‏های خون‏گیری و یخ‏گذاری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Antiaflatoxigenic activity of pistachio kernel coated by whey protein based edible film incorporated with zataria multiflura essential oil
اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of color changes of Mazafati date during drying for selecting optimum air temperature of drier
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles