Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 5, Number 18 (2008-10)


Antioxidant activity of phenolic compounds of grape pomace (Research note)
فعالیت آنتی‌اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of Physico-Chemical Properties of Triticale and Barley Malt
مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Phenolic Compounds and Tocopherols Content in Some Trade Iranian Olive Oils by HPLC
بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of microbial characteristics of Stamaran cultivar dates during storage in 1384
بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effect of Mechanical Loads on Apple Damage after Storage
تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Inhibition of Listeria Monocytogenes Growth by Lactic Acid Bacteria in Strile Cold Smoked Roach (Rurtillus frisii kutum )
بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Survey of Formulation, Production and Sensory Evaluation of Pistachio Butter
بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effect of fortification with defatted soy on the sensory and rheological properties of Taftoon bread
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Using date Powder in Formulation of Chocolate Toffee
استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles