Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 5, Number 18 (2008-10)
Antioxidant activity of phenolic compounds of grape pomace (Research note)
فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of Physico-Chemical Properties of Triticale and Barley Malt
مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از تریتیکاله و جو (صحرا)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Phenolic Compounds and Tocopherols Content in Some Trade Iranian Olive Oils by HPLC
بررسی میزان ترکیبات فنولی و توکوفرولی در تعدادی از روغنهای زیتون تجاری ایرانی با استفاده ازکروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of microbial characteristics of Stamaran cultivar dates during storage in 1384
بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Mechanical Loads on Apple Damage after Storage
تأثیر بارهای مکانیکی بر آسیب های وارد بر سیب پس از مرحله انبارداری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Inhibition of Listeria Monocytogenes Growth by Lactic Acid Bacteria in Strile Cold Smoked Roach (Rurtillus frisii kutum )
بازدارندگی رشد لیستریا منوسیتوژنز با باکتری های اسید لاکتیک در قطعات سترون گوشت ماهی سفید دودی(Rurtillus frisii kutum )
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Survey of Formulation, Production and Sensory Evaluation of Pistachio Butter
بررسی فرمولاسیون، تولید و ارزیابی حسی کره پسته
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of fortification with defatted soy on the sensory and rheological properties of Taftoon bread
اثر غنی سازی با آرد سویای بدون چربی بر ویژگیهای حسی و رئولوژی نان تافتون
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Using date Powder in Formulation of Chocolate Toffee
استفاده از پودر خرما در فرمولاسیون تافی شکلاتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles