Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 5, Number 17 (2008-7)
The Effects of Partial Substitution of NaCl by KCl on Bacterial Total Counts, Mould, Yeast, Coliform, Acid Degree Value and Compositional Properties in UF White Cheese
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمک NaClبا نمک KCl بر شمارش کلی میکروارگانیسمها، کپک، مخمر، کلی فرم،اسیدیته و خصوصیات ترکیبی درپنیر سفیدUF
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Examination Potato Damage Under Impact Loading
بررسی میزان آسیب سیب زمینی تحت بارگذاری دینامیکی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Storage Period and Natural Additive Qare-Qat on Iranian Tea (Camellia sinensis) Quality
اثر دوره انبارمانی و افزودنی طبیعی قرهقاط بر کیفیت چای ایرانی(Camellia sinensis)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Microbial, Physical and Mechanical Properties of Chitosan-Based Edible Films Incorporated with Thyme and Clove Essential Oils
بررسی خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکیِ فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Diacetyl Production in Batch Fermentation Process by Lactic Starter Cultures
تولید دی استیل درفرایند تخمیرغیرمداوم با استفاده ازکشت های آغازگر لاکتیکی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determining the Optimum Ripening Time of Iranian White Cheese by Response Surface Method
تعیین زمان بهینه رسیدن پنیر سفید ایرانی با استفاده از روش سطح پاسخ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of Texture Quality Factors of Two Apple Varieties and Evaluating Measurement Accuracy of Magness -Taylor and Fruit Pressure Tester
مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of Temperature During Frozen Storage on Distribution and Redistribution of Some Heavy Metals in Green Back Mullet Fish (Liza dussumieri)
اثرات دمای نگهداری به حالت انجماد بر میزان تجمع و پراکنش برخی فلزات سنگین در ماهی کفال پشت سبز(Liza dussumieri)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of the Effects of Carbonation and Orange Juice on the Physical, Chemical and Microbial Characteristics of Pasteurized Carrot Juice
بررسی تاثیرات کربناته کردن و آب پرتقال بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب هویج پاستوریزه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles