Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 11 (2006-12)
Effect of Whey Protein Concentrate and Casein Hydrolysate Supplementations on Physicochemical and Sensory Properties of Yogurt
اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Microbial Load of Raw Milk, Produced by Several Semi-industrial Farms in Hamedan Province
ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Essential Oil and Extract of Ziziphora Clinopodioides on Yoghurt Starter Culture Activity
تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of Salmonella in Retail Chicken Meat at Tehran IRAN (2005)
شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال 1384
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Production of Fortified Barbari Bread with Different Calcium Sources and Evaluation of It
تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Hydroxyproline, Collagen and Related Indexes, Valuable Quantitative Factors for Quality Control of Sausages and Bologna
کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Encapsulation of Edible Citric Acid Using Microwaves
کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Mechanical Properties of Rice Kernels under Compressive Loading as Affected by Deformation Rates
تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles