Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 3, Number 11 (2006-12)


Effect of Whey Protein Concentrate and Casein Hydrolysate Supplementations on Physicochemical and Sensory Properties of Yogurt
اثر مکمل های کنسانتره پروتئینی آب پنیر و کازئین هیدرولیز شده روی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of Microbial Load of Raw Milk, Produced by Several Semi-industrial Farms in Hamedan Province
ارزیابی بار میکروبی شیرخام تولیدی چندین دامداری نیمه صنعتی در استان همدان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Essential Oil and Extract of Ziziphora Clinopodioides on Yoghurt Starter Culture Activity
تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Prevalence of Salmonella in Retail Chicken Meat at Tehran IRAN (2005)
شیوع سالمونلا در گوشت جوجه خرده فروشی شهر تهران در سال 1384
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Production of Fortified Barbari Bread with Different Calcium Sources and Evaluation of It
تولید نان بربری غنی شده با منابع مختلف کلسیم و ارزیابی آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Hydroxyproline, Collagen and Related Indexes, Valuable Quantitative Factors for Quality Control of Sausages and Bologna
کلاژن و اندیس های وابسته شاخص های کمی با ارزش در کنترل کیفیت فرآورده های گوشت قرمز حرارت دیده (سوسیس و کالباس) ایران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Encapsulation of Edible Citric Acid Using Microwaves
کپسوله کردن اسید سیتریک خوراکی توسط امواج مایکروویو
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Mechanical Properties of Rice Kernels under Compressive Loading as Affected by Deformation Rates
تعیین خواص مکانیکی دانه برنج و بررسی اثر سرعت بارگذاری فشاری
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles