Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 10 (2006-10)
Stable Clarification of Pomegranate Juice and Determination of Optimum Consumption Condition
شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Enrichment of Macaroni with Thiamine, Riboflavin, Niacin, and Iron, and Influence of Drying and Cooking on these Micronutrients
غنی سازی ماکارونی با تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of Fatty Acids Compound, Oxalic Acid and Mineral Elements of Iranian Purslane (Portulaca oleracea L.) With Forign Sample
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparition Impact of Filling Media on Common Killka(Clupeonella cultriventris)Canned Quality by Flouresence Detection
مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Ultrafiltration Process on Purity and De-colorization Indexes of Thin Sugar Beet Juice
تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the Staling of Taftoon Bread Containing Sodium Stearoyl Lactylate (SSL) with Different Methods
ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Comparison of the Effects of the Solar, Vacuum and Traditional Ways of Drying on the Qualitative characteristics of the Iranian Saffron
مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Relationship of Electrical Conductivity with pH, Acidity and Total Microbial Count in Raw Milk
ارتباط بین هدایت الکتریکی باpH، اسیدیته و شمارش کلی میکروبها در شیر خام
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles