Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 3, Number 10 (2006-10)


Stable Clarification of Pomegranate Juice and Determination of Optimum Consumption Condition
شفاف سازی پایدار آب انار و تعیین شرایط و مقادیر بهینه
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Enrichment of Macaroni with Thiamine, Riboflavin, Niacin, and Iron, and Influence of Drying and Cooking on these Micronutrients
غنی سازی ماکارونی با تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و تاثیر فرایند تولید و پخت ماکارونی بر این ریز مغذیها
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of Fatty Acids Compound, Oxalic Acid and Mineral Elements of Iranian Purslane (Portulaca oleracea L.) With Forign Sample
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب، اگزالیک اسید و عناصر معدنی بذر و برگ ارقام خرفه ایرانی (.Portulaca oleracea L) با نمونه خارجی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparition Impact of Filling Media on Common Killka(Clupeonella cultriventris)Canned Quality by Flouresence Detection
مقایسه اثر مواد پر کننده بر کیفیت کنسرو ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) به روش فلورسانس
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effect of Ultrafiltration Process on Purity and De-colorization Indexes of Thin Sugar Beet Juice
تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of the Staling of Taftoon Bread Containing Sodium Stearoyl Lactylate (SSL) with Different Methods
ارزیابی بیاتی نان تافتون حاوی سدیم استئاروئیل لاکتیلات با روش های مختلف
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Comparison of the Effects of the Solar, Vacuum and Traditional Ways of Drying on the Qualitative characteristics of the Iranian Saffron
مقایسه اثرات فرآیندهای خشک کردن خورشیدی و خلا با روش سنتی بر ویژگیهای زعفران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Relationship of Electrical Conductivity with pH, Acidity and Total Microbial Count in Raw Milk
ارتباط بین هدایت الکتریکی باpH، اسیدیته و شمارش کلی میکروبها در شیر خام
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles