Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 3, Number 9 (2006-7)


Affect of Moisture Content, Ripeness Level and Cultivation on Qualitative Properties of Dried Kiwi Sliced
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Rough Rice Temperature and Air Velocity on Grain Crack during Infrared Radiation Drying
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Minimum Inhibitory Concentrations of Some Antimicrobials against Micro-organisms Related to Orange Juice
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study to Determine the Critical Control Points in Beef Slaughter Line in order to Establish a HACCP system
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination and Comparison of Chemical Properties of Seven Iranian Spinach Cultivars
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Investigation of Physicochemical Properties of Ten Varieties of Yazd Pomegranate Seed
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Comparison of the Bacterial and Chemical Properties of Traditional Iranian Ice Cream Produced in Shiraz with Iran National Standard
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of WPC and Casein Hydrolysate Supplementations on Physicochemical and Sensory Properties of Bioyogurt
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles