Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of food science and technology ( Iran)
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 3, Number 9 (2006-7)
Affect of Moisture Content, Ripeness Level and Cultivation on Qualitative Properties of Dried Kiwi Sliced
اثر رطوبت، درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of Rough Rice Temperature and Air Velocity on Grain Crack during Infrared Radiation Drying
بررسی اثر دمای شلتوک و سرعت جریان هوا بر میزان ترک خوردگی دانه در طی خشک شدن به روش تابش مادون قرمز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Minimum Inhibitory Concentrations of Some Antimicrobials against Micro-organisms Related to Orange Juice
تعیین حداقل غلظت بازدارنده برخی از اسانسها و اسید سیتریک در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های مواد مولد فسار آب پرتقال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study to Determine the Critical Control Points in Beef Slaughter Line in order to Establish a HACCP system
مطالعه وضعیت میکروبی خط کشتار گاو و تعیین نقاط کنترل بحرانی به منظور پیاده سازی سیستم HACCP
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination and Comparison of Chemical Properties of Seven Iranian Spinach Cultivars
تعیین و مقایسه برخی از مواد مغذی هفت رقم اسفناج ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of Physicochemical Properties of Ten Varieties of Yazd Pomegranate Seed
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison of the Bacterial and Chemical Properties of Traditional Iranian Ice Cream Produced in Shiraz with Iran National Standard
مقایسه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی عرضه شده در شهر شیراز با استاندارد ملی ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of WPC and Casein Hydrolysate Supplementations on Physicochemical and Sensory Properties of Bioyogurt
اثر مکمل های پروتئین آب پنیر تغلیظ شده و کازئین هیدرولیز شده بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles