Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 3, Number 8 (2006-4)


An Investigation of the Effect of Whey Powder on the Quality of Hamburger Bread
بررسی تاثیر پودر آب پنیر بر کیفیت نان همبرگر
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of Chlorinated Pesticide Residues in Vegetables by Gas Chromatography/Mass Spectrometry
تعیین میزان باقیمانده آفت کشهای کلره در برخی از صیفی جات به روش کروماتوگرافی گازی- طیف سنجی جرمی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of fat content of milk on the growth and metabolic activity of starter cultures and quality of concentrated yoghurt
اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of a surface area calculation method based on digital images for agricultural and food products
ارزیابی روش تعیین مساحت محصولات کشاورزی و غذایی از روی تصاویر دیجیتالی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Evaluation of physical and chemical properties supplementary Food prepared from germinated wheat and lentil
بررسی خواص فیزیکو شیمیایی غذایی کمکی تهیه شده از گندم و عدس معمولی و جوانه زده
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The Effects of Partial Substitution of NaCl by KCl on Physicochemical, Sensory, Rheological Properties of Iranian White Cheese
بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Physico-Chemical Characteristics of Flaxseed Oil and Its Oxidation in Frozen Condition
خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of the Low Cholesterol White Cheese Production With Sunflower Oil
بررسی تولید پنیر سفید کم کلسترول با استفاده از روغن آفتابگردان
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles