Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 2, Number 5 (2005-7)


Study the factorial lag phase growth rate of staphylococcus oreus on commercial packed soup
مطالعه فاکتوریال مرحله رشد تاخیری (Lag Phase) استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای تجارتی بسته بندی شده
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of active carbon on patulin reduction at apple juice
تاثیر کربن فعال بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Determination of moisture absorption curves of seedless red raisin and fixing the appropriate model for it
تعیین منحنی های همدمای جذب رطوبت کشمش بیدانه قرمز و برازش مدلهای مختلف برای آن
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study of thermal background of hull pistachio before processing and its effect on spoilage of wooden hull
بررسی سابقه دمایی محصول پسته پوست گیری نشده قبل از فرآوری و اثرات آن بر لکه دار شدن پوست شاخی
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Quality change of Rutilus frisii Kutim fish lipid during storage at ice
تغییرات کیفی چربی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii Kutim) طی زمان نگهداری در یخ
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the micro-flora of main date variety of Khozestan
بررسی فلور میکروبی واریته های مهم خرمای خوزستان
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Design and manufacture of loading instrument for study of mechanical behavior of agricultural products and testing it with wheat
طراحی و ساخت دستگاه بارگذاری ضربه ای برای مطالعه رفتار مکانیکی محصولات کشاورزی و آزمایش آن با گندم
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of different fermentation condition on phytic acid content of Barbari bread dough
اثر شرایط مختلف تخمیر بر میزان اسید فیتیک خمیر نان بربری
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles