Journal archive for Google Scholar Robot!

Journal of food science and technology ( Iran)

مجله علوم و صنایع غذایی ایران



Volume 2, Number 4 (2005-4)


Study of aflatoxin infection of with factorial cheese on Tehran market by using tin layer chromatography
مطالعه آلودگی آفلاتوکسینی پنیرهای سفید کارخانه ای عرضه شده به بازار تهران با استفاده از روش کروماتوگرافی لایه نازک
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the growth kinetic and carotenoid production by using ammonium sulfate with sporobolomyces ruberrimus H 110 at an batch fermentor
بررسی کینتیک رشد و تولید کاروتنوئید با بکارگیری سولفات آمونیوم توسط Sporobolomyces ruberrimus H110 در یک راکتور Batch
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the effect of dextrose, valin, glicin, thiamin and different temperature on growth rate of lactobacillus kasei on milk
مطالعه تاثیر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس کازئی در شیر
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Campilo bacter zhezhoni as an illness factor on liver of chicken carcass sold at retailed shops of Shahrekord city
کمپیلوباکتر ژژونی به عنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در کبد طیور کشتار شده و فروشگاه های عرضه کننده گوشت طیور در شهرکرد
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Study the physio-chemical properties of produced honey at Garmsar city on year of 1382
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی عسل تولیدی شهر گرمسار در سال 1382
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of different processing method on cloudiness stability of carrot juice
تاثیر روشهای مختلف فرآوری بر روی پایداری حالت ابری آب هویج
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Similar condition of moisture during drying of pistachio (ohadi variety) with high temperature by limit material method
شبیه سازی رطوبت در طی خشک شدن دانه پسته (رقم اوحدی) با درجه حرارت بالا بوسیله روش اجزا محدود
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |

Development of canola sediment protein isolate production from hexane and two faze extraction remaining
بهینه سازی تولید ایزوله پروتئینی رسوبی از کنجاله های هگزانی و دو فازی کونالا
| [Abstract-FA] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles